News55 > Nyheter

Wednesday, 30 November, 18:08

News55 - 03 okt 22 kl. 13:58

Fortsatt låst läge i tv-bråketNågon lösning i det pågående tv-bråket mellan Telia och Viaplay är fortfarande inte i sikte. – Men vår dörr står öppen för vidare diskussion, säger Roija Rafii, pressansvarig på Telia. Det var i helgen som Viaplays utbud försvann för en miljon svenska h. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Telia, Viaplay, Roija Rafii, Viaplays

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt låst, lägei , tv-bråket

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

VM-fiasko för Danmark – Australien vidare

En poäng och ett mål på tre matcher. Det duger förstås inte i ett världsmästerskap. Danmarks uttåg redan i gruppspelet är ingen annat än ett fiasko.

News55 - 15 minuter sedan

Danmarks VM-fiasko – utslaget i gruppspelet

Danmark är utslaget ur fotbolls-VM redan i gruppspelet. Australien vann med 1–0 mot danskarna och från grupp D är det därmed Frankrike och Australien som tar sig vidare till åttondelsfinal..

News55 - 10 timmar sedan

Spelbolag vinnare på positiv börs

Stockholmsbörsen steg stadigt på onsdagen fram till den sena eftermiddagshandeln, då det breda OMXS-indexet tappade något. Men OMXS stängde ändå på plus 0,4 procent. Amerikansk statistik – som inbegrep både svagare jobbmarknad och starkare BNP-tillväxt….

News55 - 15 minuter sedan

Kristersson: Fånga in koldioxid är framtiden

Regeringen vill satsa på att fånga in koldioxid. Men tekniken är hittills dyr och långt ifrån kommersiellt bruk. Ändå är statsminister Ulf Kristersson (M) säker.

News55 - 30 minuter sedan

Ryssland och Kina övar ihop över Stilla havet

Ryska och kinesiska stridsflyg förenades i en gemensam patrullering över Stilla havet på onsdagen. Övningen var ett sätt för Moskva och Peking att visa ett ökat militärt samarbete. Övningen pågick i åtta timmar och ryska plan av typ Tu-95 förenades med….

News55 - 45 minuter sedan

Stockholm avkrävs böter efter fel i upphandling

Region Stockholm ska betala tio miljoner kronor i upphandlingsskadeavgift, anser Konkurrensverket i ett yrkande till förvaltningsrätten, som ska avgöra saken. Hösten 2021 avbröt regionen en annonserad upphandling och direktupphandlade i stället ett rama….

News55 - 45 minuter sedan

Borgmans straff kortas efter överklagan

Frölundas Andreas Borgman fick en lång avstängning efter en knätackling på Linköpings Broc Little. Nu kortas straffet efter en överklagan. Det var i lördags som Andreas Borgman fick matchstraff efter att ha knätacklat Broc Little.

News55 - 45 minuter sedan

Stockholm ska böta efter felaktig upphandling

Region Stockholm åläggs att betala 10 miljoner kronor i upphandlingsskadeavgift av Konkurrensverket, meddelar myndigheten. Det är högsta möjliga avgift. Hösten 2021 avbröt regionen en annonserad upphandling och direktupphandlade i stället ett ramavtal o….

News55 - 45 minuter sedan

Domarprofilen hyllar pionjären: “Otroligt kompetent”

När Costa Rica och Tyskland möts på torsdagskvällen riktas inte bara fokus på spelarna. I centrum står även Stéphanie Frappart – den första kvinnliga huvuddomaren i en VM-match för herrar. – En otrolig förebild, säger tidigare VM-domaren Jonas Eriksson..

News55 - 1 timme sedan

Glupskt svart hål observerat på rekordavstånd

Astronomer har lyckats fånga hur ett svart hål först slukar en stjärna och sedan kastar ut resterna i en jetstråle. Fenomenet är det mest avlägsna i sitt slag som har observerats. Då jetstrålen pekade i riktning mot jorden var det även första gången som….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.