DI > Ekonomi

Sunday, 27 November, 08:46

DI - 03 okt 22 kl. 13:58

Fler husvagnar registrerades i september, men färre husbilarHusvagnsregistreringarna i Sverige steg i september till 253 stycken, jämfört med 186 motsvarande månad i fjol. Ackumulerat under årets nio första månader har 2.897 husvagnar registrerats, en minskning med drygt 17 procent från motsvarande period i fjol..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, husvagnar, registreradesi , septembermen , färre, husbilar

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Ukraina ber Sverige om elutrustning efter ryska robotattacker

Ukraina vill att Sverige bistår med materiel efter den senaste tidens ryska robotattacker mot energiinfrastruktur som lett till omfattande strömavbrott i landet, rapporterar Sydsvenskan..

DI - 11 timmar sedan

USA lättar på sanktioner mot Venezuela

USA välkomnar ett avtal mellan regeringen och oppositionen i Venezuela om ”socialt skydd” som träffades under lördagen..

DI - 11 timmar sedan

Husockupanter får ta över lyxhus i Amsterdam från rysk oligark

En konflikt kring ett lyxhus i centrala Amsterdam har tagit en oväntad vändning med en samling husockupanter som vinnare..

DI - 14 timmar sedan

Få bilister vill slopa reduktionsplikten

Regeringen vill sänka reduktionsplikten till EU:s miniminivå för att få ned bensin- och dieselpriset. Men om bilägarna själva får välja bör klimatmålet hållas – och då är en minskning av inblandat biodrivmedel fel väg att gå, enligt en undersökning..

DI - 15 timmar sedan

Upptäck den laddbara friheten

Från räckviddsångest och långa laddtider – till en helt ny elektrisk frihet. Utvecklingen av elbilar har gått fort och nu lanseras modeller som suddar ut de sista frågetecknen kring omställningen. Det här är dock bara början..

DI - 15 timmar sedan

Biltillverkaren: Alla bilar ska vara laddbara år 2024

Alla nya bilar ska vara laddbara – redan om två år. Det är i alla fall planen för biltillverkaren Kia Sverige. Här är modellerna som ska göra det möjligt..

DI - 15 timmar sedan

Ministern: Vindkraftsbolagen får ta notan från kommunerna

Regeringen anser att vindkraftsbolagen ska stå för ersättningarna till kommuner som godkänner utbyggnad av vindkraft – inte staten. Att samma princip ska gälla för kärnkraftverk är dock inte säkert..

DI - 16 timmar sedan

Klart: Douglas Thor blir ny Muf-ledare

Nu är det avgjort – det blir Douglas Thor som blir Moderata ungdomsförbundets nya ledare, rapporterar Expressen..

DI - 16 timmar sedan

Belarus utrikesminister död

Belarus utrikesminister Vladimir Makej är död, rapporterar Reuters med hänvisning till den statliga belarusiska nyhetsbyrån Belta. Makej blev 64 år gammal..

DI - 17 timmar sedan

Förvaltarna pekar ut ”guldkorn” – sex aktier att plocka nu

Ett guldkorn och en ”champion” i en icke konjunkturkänslig sektor, en aktie som varit stendöd i fem år men äntligen börjat röra på sig och ett energibolag som väntas ha en stabil tillväxt under lång tid framöver. Det är några av favoriterna när förvaltarna Per Hedberg och Andreas Brock ger sina sex bästa aktietips just nu. ”Vi tror att aktien ska upp ytterligare 30–40 procent och det blir ju fina pengar på sex månaders sikt”, säger Andreas Brock om en börsbjässe..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.