SvD > Nyheter

Sunday, 27 November, 09:06

SvD - 03 okt 22 kl. 13:42

Oväntade yrket som slår direktörVissa yrkesgrupper har sett sina lönekuvert svälla rejält de senaste fem åren. Och det är inte de mest väntade som toppar listan. I andra änden finns flera jobb där löneutvecklingen varit negativ..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväntade, yrketsom slår , direktör

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Uppsluppen lek med vår djupaste farhåga

Ett flygplan landar två gånger och 243 människors liv dubbleras. Hervé Le Tellier har skrivit en absurd spänningsroman med ekon av såväl Tintin som ”Frankenstein”..

SvD - 5 minuter sedan

Nádas återblick får mig att tappa andan

När Péter Nádas breder ut minnets väldiga solfjäder över boksidorna tappar Henrik Sahl Johansson andan. ”Illuminerade detaljer 2” är en pilgrimsfärd genom det förflutna där det privata blir politisk..

SvD - 30 minuter sedan

Kims "högst älskade" dotter visas upp igen

För andra gången på en vecka har Nordkoreas diktator visat upp sitt ”mest älskade” barn. Framträdandena sätter myror i huvudet på utomstående experter, som undrar om dottern Ju-Ae nu uppfostras till Kim Jong-Uns efterträdare..

SvD - 1 timme sedan

H&M-kläder knyts till föroreningar

Fyra fabriker i Bangladesh som tillverkar H&M-kläder har kunnat knytas direkt till utsläpp av förorenat vatten, rapporterar Aftonbladet..

SvD - 2 timmar sedan

Räntechocken inifrån: ”Då tvärdog det”

Osäkerheten är värre än själva prisfallet. Det är budskapet från den fastighetsmäklare som SvD besökte när Riksbanken slog till med ännu en kraftig höjning. Bland annat lyfter de fram oklarheten om amorteringskravet..

SvD - 2 timmar sedan

Forskare: Ligger i svensk kultur att känna julstress

Nu börjas det! Pepparkaksbak, julklappsinköp, glöggmingel. Måstena är många.

SvD - 4 timmar sedan

Guide: Dagens VM-matcher

Tyskland är i brygga efter skrällförlusten mot Japan och behöver vinna stormötet med Spanien.Här är allt du behöver veta inför dagens matcher i fotbolls-VM..

SvD - 2 timmar sedan

Lag gav ingen effekt – fler unga häktade länge

Maxgränsen för hur länge barn får sitta häktade har inte gett önskad effekt.Under de tolv första månaderna med den nya lagen satt fler brottsmisstänkta under 18 år häktade längre än tre månader jämfört med tidigare.– Det är oroväckande, säger Advokatsamfundets generalsekreterare Mia Edwall Insulander..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.