NT > Nyheter

Wednesday, 30 November, 17:18

NT - 03 okt 22 kl. 13:30

Svårt att nå målet – så mycket måste utsläppen minskaFör att göra sitt i klimatomställningen måste Östergötland minska sina utsläpp av växthusgaser med tolv procent årligen – över en sjuårsperiod. "Det är rätt mycket på kort tid", säger Joakim Svensson, energi- och klimatstrateg på Länsstyrelsen Östergötland..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Östergötland, Joakim Svensson, Länsstyrelsen Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårtatt nå , måletså mycket måste , utsläppen, minska

Fler nyheter från NT

NT - 4 minuter sedan

Just nu: Flera fordon i olycka

Trafiken på väg 899 mellan Norrviken och Porsgata i båda riktningarna påverkas av en olycka med flera fordon, uppger Trafikverket..

NT - 15 minuter sedan

Misstänkt cyberattack mot kommunen

Norrköpings kommuns IT-miljö har utsatts för vad man beskriver som "en möjlig cybersäkerhetsincident". Kommunen krisledning har aktiverats om situationen skulle eskalera..

NT - 15 minuter sedan

Glupskt svart hål observerat på rekordavstånd

Astronomer har lyckats fånga hur ett svart hål först slukar en stjärna och sedan kastar ut resterna i en jetstråle. Fenomenet är det mest avlägsna i sitt slag som har observerats..

NT - 15 minuter sedan

Min trädgård är rena horhuset

Svenska dovhjortar vet ingenting om svensk sexköpslagstiftning. Nu är det väl inga pengar inblandade, men väl förargelseväckande beteende..

NT - 30 minuter sedan

Så hedras Salming av Toronto i natt

I natt spelar Toronto Maple Leafs sin första hemmamatch sedan Börje Salming gick bort. Det blir en chans för NHL-klubben och dess fans att minnas sin svenske backhjälte..

NT - 2 timmar sedan

Pojke som överföll liten flicka psykiskt störd

Den 15-årige pojke som åtalats misstänkt för att ha våldtagit och försökt mörda en flicka i Skellefteå i somras lider av en allvarlig psykisk störning, enligt den rättspsykiatriska undersökningen..

NT - 30 minuter sedan

Här är svenska stafettlagen i världscuppremiären

Sverige vann säsongens två första skidskyttetävlingar i världscupen genom Martin Ponsiluoma och Hanna Öberg..

NT - 3 timmar sedan

Öberg gjorde som sambon: "Ville inte vara sämre"

Hanna Öberg, 27, ville inte vara sämre än pojkvännen Martin Ponsiluoma i världscuppremiären i skidskytte. Svenskan vann distanstävlingen i överlägsen stil. –Det var inspirerande att se Martin i går och jag ville inte vara sämre, säger Öberg..

NT - 1 timme sedan

Ja till höjt lönekrav för invandrare

Riksdagen har klubbat igenom en lagändring om att höja försörjningskravet för arbetskraftsinvandrare. –Det blir svårare att få tag på kompetens, varnar Centerns Jonny Cato..

NT - 45 minuter sedan

ESPN: Pelé inlagd på sjukhus

Den brasilianske fotbollslegendaren Pelé har hamnat på sjukhus igen, rapporterar ESPN Brasil..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.