News55 > Nyheter

Wednesday, 30 November, 17:59

News55 - 03 okt 22 kl. 13:22

Rosengårds mardrömslottning – möter storlagRosengård fanns med i den tredje seedningspotten när gruppspelet till damernas Champions League lottades. Där drogs skåningarna in i grupp D. Nu väntar möten mot europeiska storheter som Bayern München, Barcelona och Benfica. Gruppspelet inleds den 19 o. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Champions League, Bayern München, Benfica

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rosengårds, mardrömslottning, möter, storlag

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Kristersson: Fånga in koldioxid är framtiden

Regeringen vill satsa på att fånga in koldioxid. Men tekniken är hittills dyr och långt ifrån kommersiellt bruk. Ändå är statsminister Ulf Kristersson (M) säker.

News55 - 30 minuter sedan

Ryssland och Kina övar ihop över Stilla havet

Ryska och kinesiska stridsflyg förenades i en gemensam patrullering över Stilla havet på onsdagen. Övningen var ett sätt för Moskva och Peking att visa ett ökat militärt samarbete. Övningen pågick i åtta timmar och ryska plan av typ Tu-95 förenades med….

News55 - 45 minuter sedan

Stockholm avkrävs böter efter fel i upphandling

Region Stockholm ska betala tio miljoner kronor i upphandlingsskadeavgift, anser Konkurrensverket i ett yrkande till förvaltningsrätten, som ska avgöra saken. Hösten 2021 avbröt regionen en annonserad upphandling och direktupphandlade i stället ett rama….

News55 - 30 minuter sedan

Borgmans straff kortas efter överklagan

Frölundas Andreas Borgman fick en lång avstängning efter en knätackling på Linköpings Broc Little. Nu kortas straffet efter en överklagan. Det var i lördags som Andreas Borgman fick matchstraff efter att ha knätacklat Broc Little.

News55 - 45 minuter sedan

Stockholm ska böta efter felaktig upphandling

Region Stockholm åläggs att betala 10 miljoner kronor i upphandlingsskadeavgift av Konkurrensverket, meddelar myndigheten. Det är högsta möjliga avgift. Hösten 2021 avbröt regionen en annonserad upphandling och direktupphandlade i stället ett ramavtal o….

News55 - 45 minuter sedan

Domarprofilen hyllar pionjären: “Otroligt kompetent”

När Costa Rica och Tyskland möts på torsdagskvällen riktas inte bara fokus på spelarna. I centrum står även Stéphanie Frappart – den första kvinnliga huvuddomaren i en VM-match för herrar. – En otrolig förebild, säger tidigare VM-domaren Jonas Eriksson..

News55 - 1 timme sedan

Glupskt svart hål observerat på rekordavstånd

Astronomer har lyckats fånga hur ett svart hål först slukar en stjärna och sedan kastar ut resterna i en jetstråle. Fenomenet är det mest avlägsna i sitt slag som har observerats. Då jetstrålen pekade i riktning mot jorden var det även första gången som….

News55 - 1 timme sedan

Dottern om Pelés sjukhusbesök: “Ingen fara”

Den brasilianske fotbollslegendaren Pelé har hamnat på sjukhus igen, rapporterar ESPN Brasil. Men någon större fara för 82-åringens hälsa ska det inte vara, skriver dottern Kely Nascimento på Instagram. Hon skriver vidare att sjukhusbesöket handlar om a….

News55 - 1 timme sedan

Så hedras Salming av Toronto i natt

I natt spelar Toronto Maple Leafs sin första hemmamatch sedan Börje Salming gick bort. Det blir en chans för NHL-klubben och dess fans att minnas sin svenske backhjälte. Någon slags ceremoni till minne av Börje Salming, som avled förra veckan i sviterna….

News55 - 2 timmar sedan

Pojke som överföll liten flicka psykiskt störd

Den 15-årige pojke som åtalats misstänkt för att ha våldtagit och försökt mörda en flicka i Skellefteå i somras lider av en allvarlig psykisk störning, enligt den rättspsykiatriska undersökningen. Enligt utlåtandet som lämnades in till Skellefteå tingsr….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.