UNT > Nyheter

Sunday, 27 November, 09:29

UNT - 03 okt 22 kl. 12:45

Kina stryper export av majsmjölKina har infört begränsningar för export av majsmjöl. Detta för att stabilisera priserna och dämpa risken för livsmedelsinflation..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kina, stryper, exportav , majsmjöl

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Brittisk långkörare på Broadway – efter 70 år

Efter att i 70 års tid ha spelats på de brittiska teaterscenerna får deckardrottningen Agatha Christies "The Mousetrap" nästa år premiär på Broadway, skriver The Guardian..

UNT - 1 timme sedan

Fest spårade ur – strypgrepp och jack i huvudet

Under natten mot söndagen larmades polisen till en fest som spårat ur i Hagby, ut mot Enköpingshållet..

UNT - 1 timme sedan

Polisen sköt varningsskott – fyra män gripna

Polisen har avlossat varningsskott i samband med ett gripande av fyra misstänkta inbrottstjuvar i Kista norr om Stockholm..

UNT - 1 timme sedan

Kulturministern: Läsning – "prioriterad fråga"

Forskare har betonat vikten av att alla samhällssektorer försvarar läsningen, men vad gör kulturministern? Parisa Liljestrand (M) ser ungas läsning som en prioriterad fråga men kan ännu inte presentera några nya förslag – utöver en svensk kanon..

UNT - 2 timmar sedan

Josef Åberg (1971–2022)

Orgelbyggaren och sjuksköterskan Josef Åberg, Uppsala, har som tidigare meddelats avlidit 51 år gammal. Närmaste anhöriga är sonen Jonathan Forssten, föräldrarna Monica och Hans Åberg, samt bröderna Jonas och Simon Åberg med familjer..

UNT - 2 timmar sedan

Lag gav ingen effekt – fler unga häktade länge

Maxgränsen för hur länge barn får sitta häktade har inte gett önskad effekt. Under de tolv första månaderna med den nya lagen satt fler brottsmisstänkta under 18 år häktade längre än tre månader jämfört med tidigare. –Det är oroväckande, säger Advokatsamfundets generalsekreterare Mia Edwall Insulander..

UNT - 2 timmar sedan

Irans mäktiga revolutionsgarde – "som IS"

En stat inom staten, med ett eget ekonomiskt ekosystem och medlemmar som indoktrineras i extremistisk islamistisk ideologi. Så beskriver Irananalytikern Kasra Aarabi Irans Revolutionsgarde, som han jämför med terrorgrupper som IS och al-Qaida. –Vi måste förstå att det inte är en konventionell väpnad styrka..

UNT - 3 timmar sedan

Jean Michon-Bordes (1927–2022)

Arkitekten Jean Michon-Bordes, Uppsala, född i Lyon, har avlidit 94 år gammal. Närmast sörjande är hustrun Helena och sonen Eric..

UNT - 3 timmar sedan

Hur mycket trixande tål Uppsalapolitiken?

Otto von Bismarck lär ha varnat folk från att se på hur korv eller politik görs..

UNT - 8 timmar sedan

Kamera filmade dieselstöld – tills bovarna stal kameran

Under lördagskvällen larmades polisen till ett företag i Enköping där en dieselstöld pågick..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.