News55 > Nyheter

Thursday, 01 December, 08:58

News55 - 03 okt 22 kl. 09:26

Läckan från Nord Stream 2 har ökatDen mindre läckan från Nord Stream 2 har ökat, skriver Kustbevakningen på sin hemsida. Samtidigt har det större utsläppet från Nord Stream 1 minskat och syns inte längre på ytan. På plats finns Kustbevakningen och den svenska marinen. Enligt Kustbevakni. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Nord Stream, Kustbevakningen, Kustbevakni

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läckanfrån , Nord, Stream2 har , ökat

Fler nyheter från News55

News55 - 1 timme sedan

SCB: Rödgröna leder i opinionen – SD backar

De rödgröna har stöd av 52,0 procent av väljarna, mot 46,1 procent för regeringspartierna och SD, enligt SCB:s första partisympatiundersökning efter valet. Socialdemokraterna får 34,6 procent, en statistiskt säkerställd ökning med 4,3 procentenheter sed….

News55 - 15 minuter sedan

Talibanerna stoppar radiosändningar

Talibanregimen har nu förbjudit USA-finansierade Voice of America (VOA) och Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) i Afghanistan, uppger VOA. Förbudet gäller FM-sändningar i landet och träder i kraft omedelbart, heter det. Talibanerna motiverar stoppe….

News55 - 15 minuter sedan

Kvinna avliden efter frontalkrock

En kvinna i 55-årsåldern har avlidit efter en frontalkrock utanför Norrköping. Olyckan inträffade strax efter klockan 17 i onsdags. På torsdagsmorgonen rapporterar polisen att en av två allvarligt skadade personer har dött.

News55 - 15 minuter sedan

Allt sämre tryck i verkstan

De dystrare konjunktursignalerna börjar synas allt tydligare i tillverkningsindustrin. Inköpschefsindex, en slags temperaturmätare, föll från nedreviderade 46,6 i oktober till 45,8 i november, enligt Swedbanks/Silfs månatliga mätningar. Ett index under….

News55 - 30 minuter sedan

Kraftig ökning av konkurser

Antalet företagskonkurser ökade med hela 35 procent i november jämfört med samma månad i fjol. Under månaden gick 774 aktiebolag i konkurs, vilket är den näst högsta månadssiffran någonsin sedan Creditsafe började mäta 1999. Enligt kreditupplysningsföre….

News55 - 45 minuter sedan

Landshypotek Bank höjer sparräntorna

Landshypotek Bank höjer sparräntorna med 0,25 procentenheter. Räntan på bankens sparkonto är nu 2,25 procent. Landshypotek sänker också boräntorna med mellan 0,1 och 0,15 procentenheter för bolån med mellan fyra och tio års bindningstid..

News55 - 45 minuter sedan

Polisen hittade 500 kilo narkotika i förråd

Polisen har beslagtagit 500 kilo narkotika vid en husrannsakan i Tyresö, uppger myndigheten i ett pressmeddelande. Beslaget gjordes den 26 november, och totalt rör det sig om 260 kilo amfetamin och 240 kilo hasch till ett gatuvärde av cirka 80 miljoner….

News55 - 1 timme sedan

Mustiga Mauri populärast på Youtube 2022

En video av Mauri Hermundsson med 2,2 miljoner visningar blev årets mest sedda inslag på Youtube. Populäraste musikvideon blev "Matador" med den svenska artisten Sarettii (5148). Youtube har sammanställt året på strömningsjätten och kommit fram till att….

News55 - 1 timme sedan

TT-FLASH: Rödgröna leder i opinionen

De rödgröna har stöd av 52,0 procent av väljarna, mot 46,1 procent för regeringen och SD, enligt SCB..

News55 - 1 timme sedan

SCB: Rödgröna leder i opinionen

De rödgröna har stöd av 52,0 procent av väljarna, mot 46,1 procent för regeringen och SD, enligt SCB:s första partisympatiundersökning efter valet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.