Corren > Nyheter

Wednesday, 30 November, 17:26

Corren - 03 okt 22 kl. 12:28

Pääbo 33:e svensk att NobelprisasFlest Nobelpris genom åren har förärats USA. De har kammat hem omkring 400 medaljer sedan Nobelpriset började delas ut. Men faktum är att Sverige i en internationell jämförelse står sig bra, bara fyra länder har fler pristagare. Här är Sveriges alla 33 pristagare:.
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Nobelprisas, Nobelpris, USA, Nobelpriset, Sverige, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pääbo, 33:esvensk att , Nobelprisas

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

Domarprofilen hyllar pionjären: "Otroligt kompetent"

När Costa Rica och Tyskland möts på torsdagskvällen riktas inte bara fokus på spelarna. I centrum står även Stéphanie Frappart – den första kvinnliga huvuddomaren i en VM-match för herrar. –En otrolig förebild, säger tidigare VM-domaren Jonas Eriksson..

Corren - 10 minuter sedan

Stockholm ska böta efter felaktig upphandling

Region Stockholm åläggs att betala 10 miljoner kronor i upphandlingsskadeavgift av Konkurrensverket, meddelar myndigheten..

Corren - 15 minuter sedan

Glupskt svart hål observerat på rekordavstånd

Astronomer har lyckats fånga hur ett svart hål först slukar en stjärna och sedan kastar ut resterna i en jetstråle. Fenomenet är det mest avlägsna i sitt slag som har observerats..

Corren - 30 minuter sedan

Min trädgård är rena horhuset

Svenska dovhjortar vet ingenting om svensk sexköpslagstiftning. Nu är det väl inga pengar inblandade, men väl förargelseväckande beteende..

Corren - 30 minuter sedan

Ingen hackare bakom kapat kommunkonto på Instagram

Det var ingen extern hackerattack som låg bakom det missgynnande inlägget på Instagram om Bollihops verksamhet, utan någon som haft tillgång till lösenord. Det står klart efter att händelsen i september har utretts..

Corren - 30 minuter sedan

I 200 år har Motala Verkstad fått båtar och tåg att gå

När Motala Verkstad firar 200-årsjubileum finns det orsak att uppmärksamma en av de mera färgstarka personligheterna bland de första anställda på verkstaden, verkmästaren och ingenjören Adolf Dunder..

Corren - 30 minuter sedan

Brokind – där idéer blir verklighet

Det är inte svårt att hitta lokala idrottsföreningar som suckar, krisar och kämpar för sin existens i dessa dagar. Desto tuffare att finna föreningar med medvind och en stark utveckling. Men vi letade – och hittade rätt på ett styrelsemöte i Brokind..

Corren - 30 minuter sedan

Så hedras Salming av Toronto i natt

I natt spelar Toronto Maple Leafs sin första hemmamatch sedan Börje Salming gick bort. Det blir en chans för NHL-klubben och dess fans att minnas sin svenske backhjälte..

Corren - 2 timmar sedan

Pojke som överföll liten flicka psykiskt störd

Den 15-årige pojke som åtalats misstänkt för att ha våldtagit och försökt mörda en flicka i Skellefteå i somras lider av en allvarlig psykisk störning, enligt den rättspsykiatriska undersökningen..

Corren - 45 minuter sedan

Här är svenska stafettlagen i världscuppremiären

Sverige vann säsongens två första skidskyttetävlingar i världscupen genom Martin Ponsiluoma och Hanna Öberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.