SvD > Nyheter

Wednesday, 30 November, 18:31

SvD - 03 okt 22 kl. 12:28

Pääbo 33:e svensk att NobelprisasFlest Nobelpris genom åren har förärats USA. De har kammat hem omkring 400 medaljer sedan Nobelpriset började delas ut.Men faktum är att Sverige i en internationell jämförelse står sig bra, bara fyra länder har fler pristagare. Här är Sveriges alla 33 pristagare:.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Nobelprisas, Nobelpris, USA, Nobelpriset, Sverige, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pääbo, 33:esvensk att , Nobelprisas

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Adopterade från Sydkorea kräver utredning

Omkring 20 personer som adopterats till Sverige från Sydkorea gör nu en anmälan för att få klarhet i hur adoptionerna gick till.– Vi vill att en utredning ska slå fast vem som var ansvarig, säger Hanna Johansson, som är en av anmälarna..

SvD - 1 timme sedan

Glupskt svart hål observerat på rekordavstånd

Astronomer har lyckats fånga hur ett svart hål först slukar en stjärna och sedan kastar ut resterna i en jetstråle. Fenomenet är det mest avlägsna i sitt slag som har observerats..

SvD - 1 timme sedan

Gävlebocken ger julstämning och PR

PODD | 30 november. Är det julkänslan eller mordbränderna som fängslar mest?.

SvD - 1 timme sedan

Ilskan inom M: ”Det här är en trovärdighetskris”

Hushåll utan marginaler och företag som får konkurrensnackdelar kommer drabbas oerhört hårt när elprisstödet kommer tidigast i februari, säger Skånemoderaten Christian Sonesson. ”Det här är en trovärdighetskris för regeringen.”.

SvD - 1 timme sedan

”Hybriddomstol” föreslås få döma ryska krigsbrott

EU-kommissionen föreslår att en ”hybriddomstol” med FN i ryggen ska kunna inleda åtal mot ryska brott begångna i Ukraina. Samt inte bara frysa, utan även konfiskera ryska tillgångar för att finansiera återuppbyggnaden av Ukraina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.