SvD > Nyheter

Sunday, 27 November, 08:42

SvD - 03 okt 22 kl. 12:30

Agenda fälls för bild på brinnande polisbilarDet var fel att lägga upp en bild på brinnande polisbilar när ämnet ”integration” skulle debatteras.Det anser Granskningsnämnden för radio och tv och fäller SVT för brott mot kravet på opartiskhet i samband med Agendas partiledardebatt i maj i år..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Granskningsnämnden, SVT, Agendas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Agenda, fällsför , bild, brinnande, polisbilar

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Kims "högst älskade" dotter visas upp igen

För andra gången på en vecka har Nordkoreas diktator visat upp sitt ”mest älskade” barn. Framträdandena sätter myror i huvudet på utomstående experter, som undrar om dottern Ju-Ae nu uppfostras till Kim Jong-Uns efterträdare..

SvD - 30 minuter sedan

H&M-kläder knyts till föroreningar

Fyra fabriker i Bangladesh som tillverkar H&M-kläder har kunnat knytas direkt till utsläpp av förorenat vatten, rapporterar Aftonbladet..

SvD - 1 timme sedan

Räntechocken inifrån: ”Då tvärdog det”

Osäkerheten är värre än själva prisfallet. Det är budskapet från den fastighetsmäklare som SvD besökte när Riksbanken slog till med ännu en kraftig höjning. Bland annat lyfter de fram oklarheten om amorteringskravet..

SvD - 1 timme sedan

Forskare: Ligger i svensk kultur att känna julstress

Nu börjas det! Pepparkaksbak, julklappsinköp, glöggmingel. Måstena är många.

SvD - 3 timmar sedan

Guide: Dagens VM-matcher

Tyskland är i brygga efter skrällförlusten mot Japan och behöver vinna stormötet med Spanien.Här är allt du behöver veta inför dagens matcher i fotbolls-VM..

SvD - 2 timmar sedan

Lag gav ingen effekt – fler unga häktade länge

Maxgränsen för hur länge barn får sitta häktade har inte gett önskad effekt.Under de tolv första månaderna med den nya lagen satt fler brottsmisstänkta under 18 år häktade längre än tre månader jämfört med tidigare.– Det är oroväckande, säger Advokatsamfundets generalsekreterare Mia Edwall Insulander..

SvD - 2 timmar sedan

Irans mäktiga revolutionsgarde – "som IS"

En stat inom staten, med ett eget ekonomiskt ekosystem och medlemmar som indoktrineras i extremistisk islamistisk ideologi.Så beskriver Irananalytikern Kasra Aarabi Irans Revolutionsgarde, som han jämför med terrorgrupper som IS och al-Qaida.– Vi måste förstå att det inte är en konventionell väpnad styrka..

SvD - 2 timmar sedan

Politiskt entreprenörskap i Uppsala​

Det finns inga omöjligheter. Om det är svårt att hantera jämna politiska styrkeförhållanden, kan en politikens Fixar-Frasse finna på råd. Den rödgröna majoriteten i Uppsala visar hur det kan göras!.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.