News55 > Nyheter

Wednesday, 30 November, 12:23

News55 - 03 okt 22 kl. 08:02

Storbanker sänken på börsenEn våg av bankfrossa har slagit till på Stockholmsbörsen. Smittan kommer från Zürich, där storbanken Credit Suisse rasar sedan marknaden börjat misstro bankens långsiktiga finansieringsprofil. OMXS-index har strax efter klockan tolv fallit 2 procent. Sv. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Zürich, Credit Suisse, OMXS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbanker, sänken, börsen

Fler nyheter från News55

News55 - 2 timmar sedan

EU: Inga pengar till Ungern

Både ja och nej till pengar – men med rejäla förbehåll. Så blir beskedet när EU-kommissionen nu ger sin syn på om Ungern ska få de EU-bidrag som frusit inne på grund av bristande åtgärder mot korruption och bedrägeri. EU-kommissionen anser som väntat at….

News55 - 15 minuter sedan

Jeva Skalietska: Ni vet inte vad krig är

Jeva Skalietska från Charkiv vet mer om krig än vad en tolvåring egentligen borde veta. Nu kommer hennes dagbok från den ryska invasionen ut på svenska. Hon bor tillsammans med sin farmor Iryna i Charkiv i nordöstra Ukraina.

News55 - 15 minuter sedan

Många döda i explosion i Afghanistan

En explosion har krävt många dödsoffer i norra Afghanistan. Minst 16 personer har dödats, uppger en läkare för AFP. En företrädare för de talibanstyrda myndigheterna säger till nyhetsbyrån AP att det är ett bombdåd mot en religiös skola och att minst ti….

News55 - 30 minuter sedan

Finansministern KU-anmäls av S

Socialdemokraterna anmäler finansminister Elisabeth Svantesson (M) för granskning i riksdagens konstitutionsutskott (KU). Regeringen valde den 22 november i EU:s ministerråd att tillsammans med Ungern avstå från att delta i beslutet om EU:s budget för 2….

News55 - 3 timmar sedan

Elstöd till företagen får vänta

Företagen, föreningar och organisationer får vänta på elstöd. Regeringen kan inte säga när det kommer. Hushållen kan dock börja få sina pengar i februari.

News55 - 30 minuter sedan

Nilsson kandiderar till att bli ny RF-topp

Fotbollsbasen Karl-Erik Nilsson kommer att ställa upp i valet till att bli nästa ordförande för Riksidrottsförbundet (RF). Det berättar han för SVT. – Jag har landat i att jag ska kandidera till ordförande i Riksidrottsförbundet, efter att ha funderat g….

News55 - 45 minuter sedan

Nystart i terrorrättegång i Bryssel

Rättegången mot tio personer för deltagande och inblandning i terrordåden i Bryssel i mars 2016 återupptogs på onsdagen, efter ombyggnad av lokalerna. På agendan står först juryval, varpå de normala domstolsförhandlingarna inleds på måndag, den 5 decemb….

News55 - 45 minuter sedan

Skoldådet: Dömd lider inte av psykisk störning

Den 18-årige man som i tingsrätten dömdes till livstids fängelse för mord på två lärare i Malmö led inte av en allvarlig psykisk störning vid tidpunkten för dådet. Det slår Socialstyrelsens rättsliga råd fast i ett yttrande. Det rättsliga rådet skriver….

News55 - 1 timme sedan

Friidrottsgala tillbaka – Duplantis kan prisas

Han är redan nominerad till årets manliga friidrottare i världen och med i diskussionen om både Bragdguldet och Jerringpriset. Nu kan stavhopparen Armand Duplantis, 23, prisas ännu mer för sitt makalösa år. Den 24 januari arrangerar Svenska friidrottsfö….

News55 - 1 timme sedan

Mamma och son mördades – nära släkting åtalas

En man i 40-årsåldern har åtalats misstänkt för mordet på en kvinna och hennes sexårige son i Mälarhöjden i södra Stockholm. Mannen åtalas också för grovt barnfridsbrott eftersom ett barn blev vittne till händelsen. Det var strax före klockan 14 på efte….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.