Resume > Ekonomi

Sunday, 27 November, 08:57

Resume - 03 okt 22 kl. 12:09

Social, examen och driven – här är de hetaste kompetenserna för marknadsförare just nuFöretag som är på jakt efter marknadsförare letar i dag efter rätt sorts personer, snarare än rätt sorts erfarenheter – så länge personen har en relevant examen. Det konstaterar Utbildning.se efter en undersökning av närmare 500 platsannonser..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Utbildning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Social, examenoch , drivenhär är de , hetaste, kompetenserna, för marknadsförare just nu

Fler nyheter från Resume

Resume - Igår: 07:30

Megabygget där svenskarna ska uppleva varumärkets själ – vi hälsar på i Volvos miljardhem

De två Volvobolagen bygger ett 22 000 kvadratmeter stort hem för sitt varumärke bredvid Liseberg mitt i Göteborg. Resumé har tagit del av strategin för projektet där svenskarna kan förvänta sig utställningar, konferenser, evenemang, bra mat och artister. Kostnaden landar på över en halv miljard kronor.

Resume - Igår: 16:11

Martin Borgs blir biträdande partisekreterare för Moderaterna

Kommunikationschefen Martin Borgs får en ny roll inom Moderaterna, där han kommer ansvara för strategi och kommunikation..

Resume - Igår: 14:04

Byråerna som kapade arbetstiden och fortsatte vara lönsamma: ”Det vi levererar är bättre än om vi haft vanlig arbetstid”

Många bär en önskan om kortare arbetsdagar. Vad får det för effekter på de anställda, hur jobbar man för att inte förlora kvalitetsmässigt och kan det verkligen vara lönsamt? Vi har pratat med tre byråer där minskad arbetstid har visat sig ge effekt.

Resume - Igår: 14:06

Carola Tiberg lämnar Netonnet – efter 22 år

För två år sedan utsågs Netonnets marknadschef till Sveriges bästa. Efter 22 år lämnar Carola Tiberg nu varumärket hon varit med om att bygga upp från grunden. För Resumé berättar hon varför.

Resume - Igår: 13:30

Vad kan vi lära oss av julreklamen – och vad bör vi se upp med?

Nils Andersson Wimby, head of creative and media på If och bloggare på Resumé, skriver om julreklamerna som hittills kommit, och tipsar om hur man hittar den perfekta balansen mellan känslomässigt och affärsnyttigt..

Resume - Igår: 12:30

Redaktionen väljer: Här är årets bästa internationella julkampanjer

I helgen är det första advent och då börjar de svenska julkampanjerna ofta skrida in. Internationellt har det dock redan kommit i gång. Här är några av årets bästa internationella julreklamer, från John Lewis, Lidl, och Penny, bland andra..

Resume - Igår: 11:49

Ägarbolaget slår ifrån sig kritiken om Stendahls: ”Vi känner inte igen oss i bilden ni försöker måla upp”

Ägarbolaget Intracto Group tar inget ansvar för hur Stendahls trimmade siffrorna inför försäljningen, de uttalar sig heller inte om vilket ansvar de och Stendahls har för de anställda som vittnar om frysboxar och plötsliga avsked. I ett mejl till Resumé uppger de att de är imponerade över hur byråns vd Henrik Segergren svarat på kritiken..

Resume - Igår: 11:30

Levnadslöner reas ut: ”Går inte att sätta röda priser på mänskliga rättigheter”

Dagen till ära delar Fairtrade ut kuponger med finfina erbjudanden. Vad sägs om ”Endast 30 kr!” och ”50% rabatt”?

Resume - Igår: 10:21

Influensavaccin, black friday och digitala kvitton – fem konsumentinsikter från Henrik Sjödin

Äldre vill vaccinera sig, fossilfri frakt lockar och varumärkena som rankas högst av svenskarna, i år igen. Varje vecka levererar marknadsföringsdoktorn Henrik Sjödin fem aktuella spaningar om köpmönster och konsumtionsbeteende..

Resume - Igår: 10:05

Börje Salming är död – här syns han i reklamfilmer genom tiderna

Igår kväll stod det klart att ishockeylegenden Börje Salming har avlidit efter en tids sjukdom i ALS. Vid sidan av sporten har han synts i en mängd reklamfilmer genom åren. Resumé listar dem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.