UNT > Nyheter

Wednesday, 30 November, 18:16

UNT - 03 okt 22 kl. 12:06

Dömd för Malexandermord släppt från fängelsetAndreas Axelsson, en av de tre dömda för polismorden i Malexander 1999, har släppts från fängelset, rapporterar Corren..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Malexandermord, Axelsson, Malexander, Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dömdför , Malexandermord, släpptfrån , fängelset

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

VM-fiasko för Danmark – Australien vidare

En poäng och ett mål på tre matcher. Det duger förstås inte i ett världsmästerskap. Danmarks uttåg redan i gruppspelet är ingen annat än ett fiasko.

UNT - 15 minuter sedan

Kristersson: Fånga in koldioxid är framtiden

Regeringen vill satsa på att fånga in koldioxid. Men tekniken är hittills dyr och långt ifrån kommersiellt bruk. Ändå är statsminister Ulf Kristersson (M) säker.

UNT - 1 timme sedan

"Vegetarisk skolmat är att läxa upp arbetarklassen"

Artikeln i UNT om Laura Joki som kritiserade den vegetariska skolmaten har rivit igång en storm av läsarreaktioner. Enligt måltidsforskaren Richard Tellström är föräldrars rop efter kött i skolan arbetarklassens protest mot att bli uppläxade..

UNT - 1 timme sedan

Två män dog på vårdboende – så går utredningen

Två män dog på ett vårdboende i Norduppland. Enligt en anonym anmälan har boendets föreståndare tagit för lätt på dödsfallen – något som tillbakavisas..

UNT - 45 minuter sedan

Borgmans straff kortas efter överklagan

Frölundas Andreas Borgman fick en lång avstängning efter en knätackling på Linköpings Broc Little. Nu kortas straffet efter en överklagan..

UNT - 1 timme sedan

Just nu: Stopp på väg 273 på grund av olycka med en personbil

En olycka med en personbil påverkar trafiken på väg 273 mellan Vreta och Torslund i båda riktningarna, uppger Trafikverket..

UNT - 1 timme sedan

UKK lyfter från startbanan – hänger publiken med?

Efter ett par tunga år tycks UKK vara på rätt väg. Plötsligt sjuder huset av aktivitet igen. Nu gäller det bara att publiken upptäcker alla spännande konserter och evenemang som produceras..

UNT - 1 timme sedan

Trafikolycka på väg 273 – ett körfält öppet

Larmet inkom strax efter klockan halv fem..

UNT - 1 timme sedan

Glupskt svart hål observerat på rekordavstånd

Astronomer har lyckats fånga hur ett svart hål först slukar en stjärna och sedan kastar ut resterna i en jetstråle. Fenomenet är det mest avlägsna i sitt slag som har observerats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.