News55 > Nyheter

Wednesday, 30 November, 12:48

News55 - 03 okt 22 kl. 12:06

Dömd för Malexandermord släppt från fängelsetAndreas Axelsson, en av de tre dömda för polismorden i Malexander 1999, har släppts från fängelset, rapporterar Corren. Han frigavs för knappt två veckor sedan. Då hade han avtjänat två tredjedelar av sitt straff, som tidsbestämdes till 35 år i februari. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Malexandermord, Axelsson, Malexander, Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dömdför , Malexandermord, släpptfrån , fängelset

Fler nyheter från News55

News55 - 1 timme sedan

S-ledaren: Ge elstöd till hela landet

Svenska folket hade förväntat sig något helt annat än det regeringen nu levererar, säger S-ledaren Magdalena Andersson om regeringens försenade elstöd. Socialdemokraterna föreslår att regeringen ska börja arbeta med förslag till stöd för norra Sverige..

News55 - 1 timme sedan

Efter konflikten: fotbollsbasen vill bli ny RF-topp

I fjol hotade Svenska fotbollförbundet att lämna Riksidrottsförbundet. Om ett drygt halvår kan ordföranden Karl-Erik Nilsson vara ny RF-topp. För SVT berättar fotbollsbasen att han kandiderar till att efterträda Björn Eriksson.

News55 - 9 timmar sedan

“Måttlig” effekt av svensk alzheimermedicin

En svenskutvecklad läkemedelskandidat kan bromsa försämringen hos personer med Alzheimers sjukdom. Men effekten är blygsam och förknippad med vissa biverkningar. Resultaten, som presenterats i samband med en alzheimerkonferens i San Francisco, styrker d….

News55 - 3 timmar sedan

EU: Inga pengar till Ungern

Både ja och nej till pengar – men med rejäla förbehåll. Så blir beskedet när EU-kommissionen nu ger sin syn på om Ungern ska få de EU-bidrag som frusit inne på grund av bristande åtgärder mot korruption och bedrägeri. EU-kommissionen anser som väntat at….

News55 - 45 minuter sedan

Jeva Skalietska: Ni vet inte vad krig är

Jeva Skalietska från Charkiv vet mer om krig än vad en tolvåring egentligen borde veta. Nu kommer hennes dagbok från den ryska invasionen ut på svenska. Hon bor tillsammans med sin farmor Iryna i Charkiv i nordöstra Ukraina.

News55 - 45 minuter sedan

Många döda i explosion i Afghanistan

En explosion har krävt många dödsoffer i norra Afghanistan. Minst 16 personer har dödats, uppger en läkare för AFP. En företrädare för de talibanstyrda myndigheterna säger till nyhetsbyrån AP att det är ett bombdåd mot en religiös skola och att minst ti….

News55 - 1 timme sedan

Finansministern KU-anmäls av S

Socialdemokraterna anmäler finansminister Elisabeth Svantesson (M) för granskning i riksdagens konstitutionsutskott (KU). Regeringen valde den 22 november i EU:s ministerråd att tillsammans med Ungern avstå från att delta i beslutet om EU:s budget för 2….

News55 - 4 timmar sedan

Elstöd till företagen får vänta

Företagen, föreningar och organisationer får vänta på elstöd. Regeringen kan inte säga när det kommer. Hushållen kan dock börja få sina pengar i februari.

News55 - 1 timme sedan

Nilsson kandiderar till att bli ny RF-topp

Fotbollsbasen Karl-Erik Nilsson kommer att ställa upp i valet till att bli nästa ordförande för Riksidrottsförbundet (RF). Det berättar han för SVT. – Jag har landat i att jag ska kandidera till ordförande i Riksidrottsförbundet, efter att ha funderat g….

News55 - 1 timme sedan

Nystart i terrorrättegång i Bryssel

Rättegången mot tio personer för deltagande och inblandning i terrordåden i Bryssel i mars 2016 återupptogs på onsdagen, efter ombyggnad av lokalerna. På agendan står först juryval, varpå de normala domstolsförhandlingarna inleds på måndag, den 5 decemb….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.