News55 > Nyheter

Wednesday, 28 February, 13:01

News55 - 03 okt 22 kl. 11:44

Man död i arresten i JönköpingEn man i 70-årsåldern har avlidit i samband med att han varit omhändertagen i arresten i Jönköping, uppger polisen på sin webbplats. Mannen omhändertogs i torsdags enligt LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer). När han skulle släppas igen v. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Jönköping, LOB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man död i arresteni , Jönköping

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

EU röstar för höjd ålder för A-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra 45 kilometer i timmen.

News55 - 5 minuter sedan

Donna Summers dödsbo stämmer Kanye West

Artisten Donna Summers dödsbo stämmer Kanye West för att utan lov ha samplat discodrottningens låt "I feel love" från 1977 , skriver bland andra BBC. Kanye West ska ha bett om dödsboet tillåtelse att använda låten, en begäran som dock avslogs. Artisten….

News55 - 15 minuter sedan

EU-nej till 15 år för a-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra högst 45 kilometer i timmen.

News55 - 2 timmar sedan

Navalnyj begravs på fredag – oro för gripanden

På fredag förs Aleksej Navalnyj till sista vilan. Begravningsceremonin sker i en kyrka i Moskva, meddelar hans talesperson. Regimkritikerns änka befarar oroligheter i samband med avskedet.

News55 - 45 minuter sedan

Kristersson om ryska hotet: Vi är på tårna

Ganska väntat, säger statsminister Ulf Kristersson om den ryska ambassadens meddelande om att motåtgärder kan vänta när Sverige blir Natomedlem. - Så lät det också när Finland gick med i Nato, säger han till TT. Den ryska ambassaden publicerade på tisda….

News55 - 45 minuter sedan

Klarna närmar sig börsen: “Positivt för Sverige”

Betaljätten Klarna är på väg mot en börsnotering i New York senare i år, enligt källor. Ett sådant beslut skulle kunna gynna den svenska techbranschen. – Förhoppningsvis får det svenska techundret ett uppsving, säger Johan Nilke, teknikförvaltare på Lan….

News55 - 45 minuter sedan

Kung Haralds tillstånd uppges vara stabilt

Kung Haralds hälsotillstånd är stabilt, rapporterar norska TV2. Under tisdagen blev det känt att den norske 87-årige kungen som befinner sig på semesterresa i Malaysia har blivit inlagd på ett sjukhus med en infektion. Kungen behandlas av både malaysisk….

News55 - 1 timme sedan

Navalnaja i EU: Putin är ett blodigt monster

Ondskan ska falla, lovar Aleksej Navalnyjs änka Julia i ett känslomässigt tal inför EU-parlamentet. – Jag ska göra mitt bästa för att förverkliga hans dröm. Det kommer en underbar framtid, säger Navalnaja i Strasbourg.

News55 - 1 timme sedan

Man åtalas – kartlade militära anläggningar

En 66-årig man misstänks för att under lång tid ha bedrivit "en omfattande kartläggning av känsliga militära anläggningar", skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Mannen åtalas nu för grov obehörig befattning med hemlig uppgift..

News55 - 1 timme sedan

Sebastian Eriksson lägger av: “Pallar inte mer”

Sebastian Eriksson avslutade nyss karriären i "Blåvitt". Nu avslutar han även fotbollskarriären helt. – Det räcker nu.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.