SvD > Kultur

Thursday, 08 December, 14:53

SvD - 03 okt 22 kl. 11:09

Hollywoodstjärnan kommer till Östlunds premiär



Det blir internationell stjärnglans på den svenska galapremiären för ”Triangle of sadness.”Hollywoodstjärnan Woody Harrelson går på röda mattan i Stockholm på torsdag..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Östlunds, Triangle, Woody Harrelson, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hollywoodstjärnankommer till , Östlunds, premiär

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

AI öppnar för fusk på universiteten

Artificiell intelligens skulle redan i dag klara slarvigt formulerade tentafrågor. Inom kort kan AI utföra än mer avancerade uppgifter. Det är en revolution som utmanar hela universitetssystemet, skriver historikern Björn Lundberg..

SvD - 6 timmar sedan

Eva Rydberg tar farväl med Poppe-komedi

Efter 28 år tar Eva Rydberg i sommar farväl av den klassiska Helsingborgsinstitutionen Fredriksdalsteatern med komedin ”Två man om en änka”..

SvD - 7 timmar sedan

Johar Bendjelloul årets julvärd i P1

Det blir journalisten och programledaren Johar Bendjelloul som kommer att hålla lyssnarna sällskap under årets julafton..

SvD - 7 timmar sedan

Kulturbranschen på väg tillbaka efter pandemin

Stora delar av landets kultursektor har återhämtat sig väl efter pandemin– men inom biblioteks, arkiv- och museiområdena går återhämtningen betydligt långsammare, enligt Myndigheten för kulturanalys..

SvD - 9 timmar sedan

Jag gladnar till när jag hör ett inkoativ

Aldrig hört talas om inkoativ? Ändå dignar det svenska språket av detta: blekna, mjukna, rodna till exempel. Med hjälp av ändelsen -na på ett ord skapas ett verb som innebär en övergång till ett nytt tillstånd..

SvD - 9 timmar sedan

Här är julens höjdpunkter i tv

Lorrygänget är tillbaka och kommissarie Beck får assistans av sitt barnbarn. Emily är kvar i Paris och Daniel Craig fortsätter lösa brott i ”Knives out”-uppföljaren ”Glass onion”. Här är julens höjdpunkter i tv..

SvD - 14 timmar sedan

Ett utmärkt val för tv-knarkaren

Förhöjer läslusten, omistlig lyssning och ett utmärkt val för tv-knarkare. Här är veckans poddtips från SvD Kultur. .

SvD - 17 timmar sedan

Lana Del Rey släpper nytt album

SvD - 17 timmar sedan

Sveriges mest spelade jullåt

Än en gång är det gruppen Triads jullåt ”Tänd ett ljus” som kniper förstaplatsen på listan över landets mest intäktsinbringande jullåtar, enligt musikrättighetsorganisationen Stim..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.