SvD > Ekonomi

Thursday, 01 December, 08:48

SvD - 03 okt 22 kl. 07:01

Kommuner minskar julbelysning för att spara elDe kraftigt ökande elpriserna slår hårt mot landets kommuner.Nu ska många av dem släcka julbelysningen, sänka temperaturerna eller stänga sporthallar för att spara energi i vinter, rapporterar Dagens Nyheter..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Dagens Nyheter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommuner, minskar, julbelysningför att , sparael

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Kraftig ökning av konkurser

SvD - 2 timmar sedan

Invandrarmän flest bland arbetande fattiga

Medelålders, utrikes födda män är den grupp i samhället som oftast är fattiga trots att de arbetar. Det visar en studie vid Göteborgs universitet.Kvinnor i motsvarande kategori har ofta bättre betalda arbeten – eller jobbar inte alls..

SvD - 3 timmar sedan

Nu kommer dom kring omdiskuterad gruva

På torsdagen kommer domen kring gruvan i Kaunisvaara utanför Pajala.Gruvbolaget Kaunis Iron vill utöka sin verksamhet.Men Naturvårdsverket kritiserar ansökan – bland annat för att gruvan ligger på värdefull myrmark..

SvD - 10 timmar sedan

Fed-besked gladde Wall Street

SvD - 15 timmar sedan

Batljan: ”Kommer inte behöva en spänn mer”

”En fantastisk affär”, enligt Ilija Batljan. Men SBB:s uppgörelse om utbildningsfastigheter värda 45 miljarder kronor, är enligt andra inte lika övertygande. Fastighetsanalytikern Michael Johansson vill ha fakta på bordet.

SvD - 15 timmar sedan

Konkursrisk skakar prestigeföreningar

Mängder av lyxbostäder kan stå med osäkra garantier. Det blir följden om fastighetsbolaget Oscar Properties går omkull. Enligt en analys är risken för konkurs stor.

SvD - 18 timmar sedan

Elstödet snart på väg – så får du pengarna

Elstödet till hushållen kommer i februari – om allt går bra. Men ännu är mycket oklart kring hur stödet ska nå mottagarna.Här är det som är klart hittills, och det som ännu återstår att reda ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.