SvD > Ekonomi

Saturday, 10 December, 09:12

SvD - 02 okt 22 kl. 15:04

Rättegång inleds – Bonnesen riskerar fängelseBirgitte Bonnesen riskerar sex års fängelse om hon döms för grovt svindleri.När rättegången nu inleds är det första gången i Norden som en vd för en storbank står åtalad för ekonomisk brottslighet – men åklagaren har en svår uppgift.– I det svenska systemet är det inte lätt att få någon dömd för ekobrott, säger Louise Brown, expert på antikorruption..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Bonnesen, Norden, Louise Brown

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rättegång, inleds, Bonnesen, riskerar, fängelse

Fler nyheter från SvD

SvD - 12 timmar sedan

Matbudsföretag hotas med vite

Matbudsföretagen Wolt och Bolt hotas med vite om 200 000 kronor vardera av Arbetsmiljöverket om de inte förbättrar arbetsmiljön.Företagen har överklagat..

SvD - 17 timmar sedan

FI ser behov av skärpt kryptoreglering

Finansinspektionen (FI) bedömer att svenska företags exponering mot den senaste tidens turbulens i kryptosektorn är begränsad.Men en chef med ansvar för myndighetens tillsyn efterlyser skärpt reglering av sektorn..

SvD - 22 timmar sedan

Finländsk reaktor försenas igen

Osäkerheten kring Finlands nya atomreaktor fortsätter. Reguljär elproduktion från Olkiluoto 3 väntas nu inte förrän i slutet av februari, meddelar operatören TVO..

SvD - 23 timmar sedan

Skärpta krav på kryptoredovisning i USA

SEC, den amerikanska finansinspektionen, begär i nya riktlinjer att alla börsbolag med digitala tillgångar i sin verksamhet redovisar sin exponering mot kryptotillgångar som rasat i värde. Kravet kommer i turbulensen efter kollapsen för kryptoimperiet FTX i november..

SvD - Igår: 07:43

Därför ger "den feta katten" lägre ränta

Som kund hos storbanken får du ofta nöja dig med lägre sparränta än den som mindre aktörer erbjuder.Och det är ingen slump.– Den feta katten behöver inte jaga möss, säger sparprofilen Claes Hemberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.