Regeringen > Nyheter

Wednesday, 07 December, 10:15

Regeringen - 01 okt 22 kl. 08:00

Omställningspaketet börjar gällaDen 1 oktober 2022 börjar det s.k. omställningspaketet att tillämpas..
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omställningspaketetbörjar , gälla

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 1 timme sedan

Inkomstbasbelopp och inkomstindex för år 2023 fastställt

(Ny version) Regeringen har fastställt det index – inkomstindex – som räknar upp inkomstpensionen varje år. Inkomstindex ökar från 194,19 under 2022 till 203,13 år 2023, en ökning med 4,6 procent. Inkomstindex används för den årliga uppräkningen av inkomst- och tilläggspensioner..

Regeringen - 09 feb 17 kl. 15:40

Egypten - avrådan

Utrikesdepartementet avråder från alla resor till norra Sinai-provinsen samt till gränsområdet mot Libyen inom ett avstånd om 20km från den libyska gränsen. Utrikesdepartementet avråder vidare från icke nödvändiga resor till södra Sinai-provinsen som ligger norr om väg 36 (St Catherine-Nuweibaa Rd), med undantag för huvudvägarna utmed kusterna, d.v.

Regeringen - 18 timmar sedan

Felaktigt utskick av Ds 2022:28

Utskicket av promemorian En fortsatt stärkt arbetslöshetsförsäkring, Ds 2022:28 var felaktigt. Innehållet har tagits bort..

Regeringen - 17 timmar sedan

Anförande vid Trans European Policy Studies Association

Den 2 december talade EU-minister Jessika Rosvall vid konferensen för Trans European Policy Studies Association (TEPSA). Fokus för konferensen var bland annat det svenska ordförandeskapet i EU:s ministerråd i ljuset av kriget i Ukraina, det ekonomiska läget och energikrisen. Talet är publicerat på engelska.

Regeringen - 17 timmar sedan

Förordning om fiskemöjligheter för 2023 i Nordostatlanten och för 2023-2024 för vissa djuphavsarter.

Faktapromemoria gällande förslag till rådets förordning om fastställande för 2023 av fiskemöjligheterna avseende vissa fiskbestånd, i unionens vatten, och för unionsfiskefartyg, i vissa andra vatten, samt om fastställande för 2023 och 2024 av sådana fiskemöjligheter avseende vissa djuphavsbestånd.

Regeringen - 16 timmar sedan

Sveriges försvarsförmåga stärks med nytt förband

Försvarsminister Pål Jonson deltog den 4 december i en ceremoni i Kristinehamn i samband med återinvigningen av Bergslagens artilleriregemente, A 9. Återetableringen är den sista i raden av etableringar inom ramen för försvarsbeslutet 2020..

Regeringen - 01 dec 22 kl. 13:30

Regeringen beslutar om länstal för 2023

Regeringen har beslutat att 3 300 nyanlända ska omfattas av anvisningar till kommunerna enligt bosättningslagen under 2023. Regeringens beslut innebär också att en fördelning av nyanlända på länsnivå (länstal) fastställs..

Regeringen - 21 timmar sedan

Säkerhetspolitik kring Östersjön och verktyg mot desinformation i fokus när Pål Jonson deltar vid försvarsministermöte i EI2

Den 7 december möter försvarsminister Pål Jonson sina ministerkollegor i Oslo inom ramen för European Intervention Initiative (EI2). EI2 är ett försvarssamarbete som möjliggör diskussion om olika säkerhetspolitiska frågeställningar kopplat till gemensamma insatsområden och säkerhetsutmaningar..

Regeringen - 18 timmar sedan

Regeringen aviserar nytt gasprisstöd till sydsvenska hushåll

I dag aviserade regeringen ett nytt gasprisstöd till hushåll anslutna till det västsvenska gasnätet. Planeringen är att gasprisstödet ska motsvara högkostnadsskyddet för el och uppgå till 79 öre per kilowattimme för perioden oktober 2021 till september 2022..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.