DI > Ekonomi

Wednesday, 07 December, 10:02

DI - 30 sep 22 kl. 15:01

Wall Street ser ut att öppna med en mindre uppgångÄnnu en nedgångsvecka såg ut att bli facit före starten på fredagens handel på Wall Street. Börsterminerna pekade dock svagt uppåt före öppning, efter torsdagens kraftiga indextapp. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Street, Wall Street

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street, serut att , öppnamed en mindre , uppgång

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Swedbank Robur ökar i Sinch

Swedbank Robur Fonder har köpt ytterligare aktier i molnkommunikationsföretaget Sinch under november och har nu en ägarandel om 6,3 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Strategerna rekorddystra – då ska du lyssna på dem

För första gången under 2000-talet tror majoriteten av de stora investmentbankernas aktiestrateger på en börsnedgång nästa år. Siarformen har visserligen varit allt annat än bra de senaste åren – men den här gången finns det goda skäl att ta de dystra profetiorna på allvar. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen sjunker – Clas Ohlson backar på rapport

Stockholmsbörsen börjar onsdagshandeln nedåt efter gårdagens deppiga avslut på 1,7 procent ned för breda index. Norska bostadsutvecklaren Obos har köpt NCC-aktier från Nordstjernan, och på morgonen har Clas Ohlson lämnat delårsrapport..

DI - 30 minuter sedan

ARN slår fast: Rekordrean på el var ogiltig

Ett rekordlågt fast elpris på bara åtta öre fick kunderna att rusa till Skellefteå Krafts sajt tidigt på morgonen den 22 september. Men priset var följden av ett tekniskt fel, och nu slår ARN fast att kunderna borde begripit det..

DI - 30 minuter sedan

Copperstone Resources meddelar positiva resultat av vattenreningsteknik

First North-listade gruvprospekteringsbolaget Copperstone Resources presenterar resultat av vattenrening i pilotanläggningen, som är direkt ansluten till Viscariagruvan utanför Kiruna, där metoden jonbytesteknik visar sig reducera uppemot 97-99 procent av flera metallföroreningar..

DI - 45 minuter sedan

Exportindustrin hotas av nedskärningar: ”Elpriser slår hårt”

Ungefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning. Högre elpriser ligger bakom de dystra utsikterna, enligt Business Sweden..

DI - 45 minuter sedan

Intrum vill sälja obligationer på 400 miljoner euro

Efter att tidigare ha aviserat sina aviskter har Intrum på onsdagen gått ut med ett erbjudande om seniora obligationer med fast ränta och löptid till 2028 med ett sammanlagt värde på cirka 400 miljoner euro..

DI - 45 minuter sedan

Sampo överväger avknoppning av Mandatum

Försäkringskoncernen Sampos styrelse har beslutat att göra en strategisk utvärdering av ägandet i det finska finansbolaget Mandatum..

DI - 45 minuter sedan

Storägare fortsätter att sälja i Evolution

Den brittiska finansmannen Richard Livingstone fortsätter att skala ned sitt innehav i livekasinobolaget Evolution. .

DI - 45 minuter sedan

Tekniska problem med Börsmorgon

Börsmorgon i Di TV har just nu tekniska problem och går inte att se. Vi arbetar med att lösa detta så snart som möjligt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.