Regeringen > Nyheter

Friday, 23 February, 17:08

Regeringen - 30 sep 22 kl. 15:00

Pressträff med statsministern 30 september 2022I dag fredagen den 30 september håller statsminister Magdalena Andersson pressträff tillsammans med utrikesminister Ann Linde och försvarsminister Peter Hultqvist..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Magdalena Andersson, Ann Linde, Peter Hultqvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressträffmed , statsministern30 , september, 2022

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 2 timmar sedan

Klimat- och miljöministern beslutar om en utredning för att avskaffa förbudet mot uranutvinning

Klimat- och miljöministern Romina Pourmokhtari har beslutat att det ska genomföras en så kallad bokstavsutredning på Klimat- och näringslivsdepartementet för att analysera och lämna de förslag som behövs för att åter möjliggöra utvinning av uran i Sverige..

Regeringen - 1 timme sedan

Flygplatshavarnas kostnader för säkerhetskontroller

I lagrådsremissen lämnas förslag till ändringar i lagen (2004:1100) om luftfartsskydd. Förslaget innebär att flygplatshavarnas kostnader för säkerhetskontroller av passagerare och deras bagage till viss del ska få täckas på annat sätt än av en avgift om det behövs för att hantera de ekonomiska effekterna av spridningen av sjukdomen covid-19..

Regeringen - 3 timmar sedan

Statsministern deltar i manifestation för Ukraina

På lördag den 24 februari är det två år sedan Ryssland inledde sin fullskaliga invasion av Ukraina. Med anledning av detta och för att hedra de människor som fallit offer för det ryska våldet deltar statsminister Ulf Kristersson i en fredsbön i Slottskyrkan samt talar på en manifestation för Ukraina på Sergels torg..

Regeringen - 3 timmar sedan

Pressinbjudan: Sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson presenterar utredaren som ska föreslå en uppdaterad nationell cancerstrategi

Måndagen den 26 februari håller sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson en pressträff för att presentera regeringens nästa steg i revideringen av den nationella cancerstrategin. Under pressträffen kommer utredningsdirektivet samt regeringens särskilde utredare att presenteras. Under pressträffen deltar också Sverigedemokraternas gruppledare Linda Lindberg..

Regeringen - 2 timmar sedan

Nytt uppdrag om stärkt konsumentskydd över internet

Regeringen har beslutat att Konsumentkreditutredningen ska få i uppdrag att analysera och lämna förslag på hur nya EU-regler om distansförsäljning av finansiella tjänster till konsumenter ska genomföras i svensk lag. Syftet med de nya reglerna är bland annat att stärka konsumenters rättigheter vid köp över internet..

Regeringen - 5 timmar sedan

Ungern köper fyra Gripenplan av Sverige

Sverige och Ungern ingick i dag, den 23 februari, ett avtal om att Ungern ska köpa fyra nya Gripenplan av Sverige. Avtalet skrevs under vid statsminister Ulf Kristerssons och försvarsminister Pål Jonsons besök i Budapest..

Regeringen - 5 timmar sedan

Remiss av promemorian Ett nytt förbud mot spel på kredit

Här kan du ta del av vilka instanser som Finansdepartementet har remitterat promemorian Ett nytt förbud mot spel på kredit..

Regeringen - 5 timmar sedan

Trettonde sanktionspaketet mot Ryssland är antaget

EU har antagit det trettonde sanktionspaketet mot Ryssland. Det fokuserar på företag inom den ryska vapenindustrin. Beslutet innebär att över 2000 namn nu finns upptagna på listan över sanktionsbelagda personer och enheter..

Regeringen - 4 timmar sedan

Ett nytt förbud mot spel på kredit

Finansdepartementet har i dag remitterat en promemoria med förslag på att införa ett mer heltäckande förbud mot att betala med kredit vid spel om pengar. Syftet med förslaget är att motverka att spel om pengar leder till skuldsättning..

Regeringen - 3 timmar sedan

Strålsäkerhetsmyndigheten får en ny generaldirektör

Regeringen har beslutat att utse Michael Knochenhauer till ny generaldirektör för Strålsäkerhetsmyndigheten. Hans förordnande sträcker sig fram till december 2026..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.