Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 01 December, 08:55

Vimmerby Tidning - 30 sep 22 kl. 14:39

"Enormt stora förändringar" för annekteradeLuhansk, Donetsk, Cherson och Zaporizjzja har i strid med folkrätten formellt annekterats av Ryssland. För invånarna i de fyra regionerna kommer livet nu att förändras drastiskt, enligt en analytiker..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Zaporizjzja, Ryssland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enormtstora , förändringarför , annekterade

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Talibanerna stoppar radiosändningar

Talibanregimen har nu förbjudit USA-finansierade Voice of America (VOA) och Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) i Afghanistan, uppger VOA..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Kvinna avliden efter frontalkrock

En kvinna i 55-årsåldern har avlidit efter en frontalkrock utanför Norrköping.Olyckan inträffade strax efter klockan 17 i onsdags..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Sågverken fortsätter investera miljoner trots svacka

Lönsamheten för sågverken i Sverige går ner. Men lokalt görs fortsatt investeringar för miljonbelopp. "Världsläget är knepigt just nu men vi ser optimistiskt på framtiden kring trä som material", säger Angelica Karlsson, vd för Frödinge Hällerum Timber AB..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Studie: Terapi motverkar nätsexbrott mot barn

Onlineterapi kan vara ett effektivt verktyg för att få människor att sluta titta på och dela övergreppsmaterial av barn, visar en ny studie. Nu ska metoden spridas till flera länder. –En milstolpe, säger Christoffer Rahm, chefsöverläkare och ansvarig för studien..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Tyst stund för Salming – sedan vann Toronto

Toronto Maple Leafs spelade för första gången på hemmais sedan förra veckans besked att Torontolegendaren Börje Salming gått ur tiden. Salming ärades inte bara med en minnesceremoni före nedsläpp, hemmalaget såg också till att skaffa sig tre poäng i matchen mot San Jose. –Han kommer att leva vidare i Toronto för all framtid, säger Pierre Engvall..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Nu kommer dom kring omdiskuterad gruva

På torsdagen kommer domen kring gruvan i Kaunisvaara utanför Pajala. Gruvbolaget Kaunis Iron vill utöka sin verksamhet. Men Naturvårdsverket kritiserar ansökan – bland annat för att gruvan ligger på värdefull myrmark..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Man död i brand i Hagfors

En man omkom i samband med en lägenhetsbrand i Hagfors i Värmland, rapporterar flera medier..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Kina – världens mest övervakade land

Övervakningskameror, appar, kreditkortskontroll och internetcensur. Kina håller under auktoritäre ledaren Xi Jinping strikt koll på sin befolkning..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Rappar om Iran – nu riskerar han dödsstraff

Han rappar om livet under diktaturen i Iran. För det riskerar han att avrättas. Den fängslade artisten Toomaj Salehis fall kastar ljus på en verklighet otaliga iranier befinner sig i, där varje protest kan kosta dem livet.

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Invandrarmän flest bland arbetande fattiga

Medelålders, utrikes födda män är den grupp i samhället som oftast är fattiga trots att de arbetar. Det visar en studie vid Göteborgs universitet. Kvinnor i motsvarande kategori har ofta bättre betalda arbeten – eller jobbar inte alls..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.