Realtid > Ekonomi

Wednesday, 07 December, 12:16

Realtid - 30 sep 22 kl. 14:24

Sverige öppnar för vapenexport till TurkietInspektionen för strategiska produkter, ISP, har återigen öppnat för svensk vapenexport till Turkiet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Turkiet, ISP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigeöppnar för , vapenexporttill , Turkiet

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Aktivist går in i Blackrock - vill byta vd

Aktivistfonden Bluebell Capital Partners har köpt in sig i fondjätten Blackrock..

Realtid - 1 timme sedan

Apple ska använda chip tillverkade i USA

Teknikjätten Apple kommer i framtiden köpa och använda sig av chip som är tillverkade i USA, sade bolaget vd Tim Cook under ett event på torsdagen..

Realtid - 1 timme sedan

Fenix säljer stormköken

Friluftsbolaget Fenix Outdoor har ingått avtal om att sälja Primus och dess dotterbolag till Silva Sweden. Det framgår av ett pressmeddelande. De finansiella detaljerna är hemliga..

Realtid - 2 timmar sedan

Cementa får fortsätta bryta kalksten

Högsta förvaltningsdomstolen har kommit fram till att regeringens beslut om undantag från krav på miljöbedömning och att ge Cementa AB ett tillfälligt tillstånd till täkt av kalksten inte strider mot någon rättsregel..

Realtid - 3 timmar sedan

Swedbank: Lägre boindex för småhus nu än under finanskrisen 

Swedbanks Boindex visar de lägsta noteringarna sedan mätningarna började år 2000. Hushållen behöver nu använda över 30 procent av sin disponibla inkomst till boendeutgifter om de köper en bostad idag..

Realtid - 4 timmar sedan

Stureplansgruppen tar över ikoniskt hotell i Göteborg

Stureplansgruppen startar det nya året med en etablering och ett första hotell i Göteborg, det ikoniska Avalon Hotel..

Realtid - 4 timmar sedan

Volvo tar rekordorder på eldrivna lastbilar i Australien

Det australiensiska transportföretaget Team Global Express har lagt en beställning på 36 eldrivna Volvolastbilar. Detta är Volvo Lastvagnars hittills största order på ellastbilar i Australien. Lastbilarna kommer börja rulla i Sydneyområdet under det första kvartalet 2023..

Realtid - 4 timmar sedan

Kina lättar på coronapolitiken

Kina lättar på sin stränga nolltoleranspolitik mot covid-19. Det genom att meddela att personer med asymtomatiska eller lätta symptom kan nu isoleras i sina egna hem istället för att behöva uppsöka karantän..

Realtid - 4 timmar sedan

Varannan köper färre julklappar

Två av fem (39 procent) svenskar uppger att de märker att de ökade levnadskostnaderna påverkar möjligheterna att finansiera årets julfirande. Samtidigt är det 59 procent som kommer att kunna finansiera julfirandet som tidigare år..

Realtid - 13 timmar sedan

Frida Bratt är Årets sparprofil: "Detta är min akilleshäl"

Nordnets sparekonom Frida Bratt fick flest röster i finalen och kammar hem det prestigefyllda priset Årets Sparprofil. Men även solen har fläckar. För Realtid avslöjar hon sina inte så framgångsrika köpbeslut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.