DI > Ekonomi

Friday, 23 February, 17:55

DI - 30 sep 22 kl. 14:05

Styrelseledamot i Ferronordic köper aktier för 4,55 miljoner kronorHåkan Eriksson har den 27 och 28 september genom bolaget Skandinavkonsult i Stockholm köpt 150 000 aktier i tunga fordonsåterförsäljaren Ferronordic där han är styrelseledamot. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ferronordic, Eriksson, Skandinavkonsult, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Styrelseledamoti , Ferronordic, köper, aktierför , 4,55miljoner kronor

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Uppåt på Europabörserna – banklyft i London

De ledande Europabörserna steg i varierande grad på fredagen med Parisbörsens storbolagsindex upp mest. Samlingsindexet Stoxx 600 stärktes 0,4 procent..

DI - 15 minuter sedan

Svagt ned på Nordenbörserna – Maersk backade

De nordiska börserna handlades svagt ned på fredagen. Samlingsindexet Vinx 30 var oförändrat vid 1.626..

DI - 15 minuter sedan

Börsen lyfte inför helgen – Saab och AB Volvo vinnare

Stockholmsbörsen tar helg med uppgångar. AB Volvo fortsatte sin långa uppgångssvit, och Saab handlades upp efter Ungerns nya Gripenköp..

DI - 30 minuter sedan

Lundbergs miljontankar aktier i Industrivärden

Lundbergföretagen har köpt 0,2 miljoner C-aktier i investmentbolaget Industrivärden..

DI - 45 minuter sedan

Sverige kan bli Nato-medlem nästa vecka

Ett handslag mellan statsminister Ulf Kristersson (M) och Ungerns premiärminister Viktor Orbán över en vapenaffär och ett framtida samarbete i Nato ser ut att bli en av de allra sista anhalterna för Sveriges halsbrytande Nato-process..

DI - 1 timme sedan

Amerikanskt rymdbolag rusar efter månlandning

På mindre än två månader har amerikanska rymdbolaget Intuitive Machines rusat över 440 procent.  Natten mot fredagen meddelade bolagets vd att man lyckats med uppdraget att sätta en sond på månen. Det fick aktien att rusa med över 30 procent när Nasdaqbörsen öppnade.

DI - 1 timme sedan

ECB-topp: Måste vara öppen för räntesänkningar i mars

ECB-rådsledamoten Mario Centeno sade på fredagen att ECB måste vara redo att överväga räntesänkningar under mars om inkommande data motiverar det. Det är dock en händelse med låg sannolikhet. .

DI - 1 timme sedan

Konkurshotade Kvalitena inleder företagsrekonstruktion

Det konkurshotade fastighetsbolaget Kvalitena inleder en företagsrekonstruktion. Syftet är att kunna sälja tillräckligt med tillgångar för att bli kvitt alla skulder, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Tyskland röstar ja till att legalisera cannabis – flera bolag rusar

Tre plantor hemma och 25 gram i fickan. Det blir tillåtet sedan Tysklands parlament sagt ja i dagens historiska omröstning om en ”delvis” cannabislegalisering. Flera cannabisaktier rusar på den tyska börsen efter beskedet..

DI - 1 timme sedan

Hög direktavkastning lockar

Björn Borgs lönsamhetsutveckling är imponerande, men försäljningen går desto trögare. Aktien har haft en stark utveckling det senaste året, men om situationen hos distributörerna förbättras kan den ha mer att ge. Samtidigt lockar den höga direktavkastningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.