News55 > Nyheter

Wednesday, 07 December, 07:19

News55 - 30 sep 22 kl. 14:00

”Överlever du Singapore överlever du allt i F1”Till helgen återvänder F1-cirkusen till Singapore för första gången på tre år. Och det är ett tufft test som väntar förarna, menar Ferraris Carlos Sainz. – Det är väldigt krävande mentalt, säger han. Sex lopp återstår av årets formel 1-säsong. Red Bulls. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Singapore, F1, Ferraris Carlos Sainz, Bulls

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överleverdu , Singapore, överleverdu allt i F1

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Sparpaket på Clas Ohlson

Prylkedjan Clas Ohlson redovisar en ökad försäljning med 6 procent under det senaste kvartalet, som för bolaget sträcker sig mellan den 1 augusti till den 31 oktober. Totalt landade omsättningen på 2,3 miljarder kronor. Rörelseresultatet uppgick till 11….

News55 - 15 minuter sedan

Kina: Lättade restriktioner i hela landet

Kina meddelar att coronarestriktionerna ska lättas i hela landet, och att de omfattande obligatoriska masstestningarna ska minska, meddelar Nationella hälsokommissionen. "Asymptomatiska, smittade personer och milda fall som bör isoleras, isoleras i allm….

News55 - 2 timmar sedan

USA: Vi uppmuntrar inte attacker mot Ryssland

USA uppmuntrar inte till ukrainska attacker mot Ryssland. Men USA arbetar inte heller aktivt för att hindra landet för att utveckla vapen som når Ryssland. Det säger landets försvarsminister Lloyd Austin.

News55 - 30 minuter sedan

Bombdåd mot polisstation i Indonesien

Minst en polis har dödats och sju personer har skadats i ett bombattentat mot en polisstation i staden Bandung på Indonesiens tätbefolkade huvudö Java på onsdagen. Enligt polisen ska en man ha försökt ta sig in på polisstationen med en motorcykel och de….

News55 - 6 timmar sedan

Demokraterna tar sista senatsplatsen

Demokratiske senatorn Raphael Warnock vinner andra valomgången i det jämna senatsvalet i Georgia, enligt flera bolags prognoser. Nu får partiet en buffert i senaten. - Låt oss dansa, för vi har förtjänat det, säger han i sitt segertal.

News55 - 45 minuter sedan

Nedskärningar hotar i exportindustrin

Ungefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning. Högre elpriser ligger bakom de dystra utsikterna, enligt Business Sweden. För….

News55 - 1 timme sedan

Ministern vill “rensa upp” bland statsbidragen

Vilken hjälp ska man kunna få när man blir äldre? Sveriges nya äldreminister ser kompetensförsörjningen som en nyckelfråga för äldreomsorgen. – Där kommer vi behöva samarbeta mycket mellan stat, region och kommun för att lösa den problematiken, säger An….

News55 - 1 timme sedan

Naturen ska räddas – “Blir säkert dramatik”

Att stoppa förstörelsen av naturen – och i förlängningen säkra våra livsvillkor på jorden. Mycket står på spel när FN-toppmötet COP15 nu drar i gång. Förhoppningen är att få ett "Parisavtal för naturen", men rättvisefrågor väntas bli svåra att knäcka oc….

News55 - 1 timme sedan

Här är knäckfrågorna på COP15

Förslaget att skydda en tredjedel av alla land- och havsområden väntas vålla het debatt på FN-toppmötet COP15, där länderna ska enas om hur vår förstörelse av naturen ska få ett stopp. Vem som ska tjäna pengar på växternas och djurens gener är en annan….

News55 - 1 timme sedan

Nytt lyft för flygtrafiken

Flyget fortsätter att återhämta sig. Under november reste 2,3 miljoner passagerare via Swedavias tio flygplatser, 35 procent fler jämfört med 2021 års novembersiffror. "Vi kan konstatera att flygresandet fortsätter att återhämta sig under november månad….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.