DI > Ekonomi

Wednesday, 30 November, 10:44

DI - 30 sep 22 kl. 14:04

Fortnox faller på Stockholmsbörsen efter DNB-analysAffärssystembolaget Fortnox tappar runt 7 procent på fredagen efter att DNB släppt en analys som tar upp ovisshet kring framtida kundinflöden och konkurser bland små till medelstora företag. Det skriver Bloomberg News som tagit del av analysen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, DNB, Fortnox, Bloomberg News

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortnox, faller, Stockholmsbörsenefter , DNB-analys

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Pricer skriver norskt ramavtal – värde upp till 45 Mkr

Pricers partner Strongpoint har tecknat ett ramavtal med Lövenskiold Handel avseende leverans och installation av Pricers elektroniska hyllkantsetiketter till Lövenskiold Handels Maxbobutiker i Norge..

DI - 10 minuter sedan

EU-ledare vill ha specialdomstol för Rysslands brott i Ukraina

En speciell domstol bör upprättas för att hantera Rysslands brott i Ukraina. Det säger EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen..

DI - 15 minuter sedan

Minskad ränteeffekt sänker Avanzaaktien på börsen

Nätbanken Avanzas aktie backar med nära 8 procent på Stockholmsbörsen på onsdagsförmiddagen. På morgonen meddelade Avanza att man räknar med en begränsad positiv effekt av Riksbankens senaste räntehöjning..

DI - 15 minuter sedan

Storbankens varning: Då rasar börsen över 25 procent

Investerare som har andats ut efter den senaste tidens börsåterhämtning bör förbereda sig på en ny smäll. Det varnar bankjätten Deutsche Banks analysavdelning som i en ny prognos ser ett snabbt börsras på över 25 procent vid en viss tidpunkt nästa år.  Trösten är att nedgången följs av en kraftig rekyl..

DI - 15 minuter sedan

Moody's sänker utsikterna för Fastpartners kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moody's bekräftar fastighetsbolaget Fastpartners kreditbetyg Baa3, men sänker utsikterna från stabila till negativa. .

DI - 15 minuter sedan

Privatspararna bottenfiskar Embracer och Tesla

Börsmånaden november bjöd på en välkommen uppgång efter årets tidigare nedgångar. De bägge nätbankerna Nordnet och Avanzas kunder tankade under månaden bland annat aktier i Embracer och Tesla medan säljtoppen inte bjöd på ett lika tydligt mönster. .

DI - 15 minuter sedan

Ericsson förlänger 5g-avtal i Australien

Telejätten Ericsson har förlängt sitt avtal med den statliga australiska operatören Australia’s National Broadband Network i tio år och innebär bland annat en utbyggnad av 5g-kapacitet för 650.000 hushåll..

DI - 30 minuter sedan

Kinas tidigare ledare Jiang Zemin har avlidit

Kinas tidigare president Jiang Zemin har avlidit..

DI - 45 minuter sedan

Tysk arbetslöshet steg i november

Den säsongsjusterade arbetslöshetsnivån i Tyskland uppgick till 5,6 procent i november, upp från 5,5 procent föregående månad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.