UNT > Nyheter

Wednesday, 28 February, 13:14

UNT - 30 sep 22 kl. 12:37

Besked på tisdag om kritisk elkabelPå tisdag förväntas besked om även elkabeln mellan Polen och Sverige skadats av Nord Stream-explosionerna? Elkabeln är en viktig del av elförsörjningen mellan de båda länderna..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Polen, Sverige, Nord Stream

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besked, tisdagom , kritisk, elkabel

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Fredrik Lindström testar material på Regina

Fredrik Lindström värmer upp på Reginateatern inför turnén med Stora dialektshowen. "På varje ort ska jag utmana publiken och försöka lära mig i detalj hur man pratar just där", hälsar han inför Uppsalabesöket på söndag 3 mars..

UNT - 2 timmar sedan

Navalnyj begravs på fredag – oro för gripanden

På fredag förs Aleksej Navalnyj till sista vilan. Begravningsceremonin sker i en kyrka i Moskva, meddelar hans talesperson. Regimkritikerns änka befarar oroligheter i samband med avskedet..

UNT - 1 timme sedan

Erik brottade ner inbrottstjuv: "Jag gjorde min plikt"

När Erik Nylander, 35, blev vittne till ett inbrott på Vaksalaskolan tvekade han inte en sekund över att ingripa. Efter en lång brottningsmatch var polisen på plats och kunde gripa den misstänkta tjuven..

UNT - 2 timmar sedan

Elever framför klassisk musikal om kärlek och gängvåld

"West side story" är lika aktuell idag som när den kom på 50-talet. Gängvåldet är lika närvarande. "Vi är bara människor allihopa, sorgerna är samma för oss alla", säger eleven Emma Janson Flygt, som gör huvudrollen i Katedralsskolans årliga musikal..

UNT - 2 timmar sedan

Aleksej Navalnyj begravs på fredag

Aleksej Navalnyj kommer att begravas på fredag 1 mars. Begravningen sker i en kyrka i Moskva, rapporterar nyhetsbyrån AFP..

UNT - 3 timmar sedan

Freddie Mercurys hus till salu

Är din stora dröm att bo i Queen-sångaren Freddie Mercurys gamla hus? I sådana fall har du nu din chans. Om du kan hosta upp 390 miljoner kronor..

UNT - 5 timmar sedan

Nu ska hela rättegången tas om

"Det blir ett totalt omtag". Under onsdagen börjar rättegången efter skolbranden i Östhammar om..

UNT - 6 timmar sedan

Orolig medborgare ska inte kallas Nimby

Demokrati är att värna närområdet, skriver C-företrädare i Uppsala..

UNT - 6 timmar sedan

Bygg inte bort Uppsalas särart

När vi bestämde oss för att flytta till Uppsala var stadens byggnadshistoria en viktig faktor, skriver Ragnar Bergeå i en replik..

UNT - 10 timmar sedan

Kvartsfinal 5: Sirius-VetlandaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.