DI > Ekonomi

Thursday, 01 December, 00:23

DI - 25 sep 22 kl. 13:40

Jättens succéstrategi i elkrisen – sparar 1 miljard på årsbasisStorsatsningen på energieffektivisering har blivit en lysande investering för Vasakronan. Med nuvarande energipriser handlar det om en resultatförbättring på närmare en miljard kronor på årsbasis. I en intervju avslöjar fastighetsjätten hur den mer än halverat sina energiinköp och sina bästa tips för att sänka energinotan. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vasakronan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jättens, succéstrategii , elkrisen, sparar1 , miljard, årsbasis

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Jättarnas projekt kan rubba maktbalansen på börsen

Ansiktslösa jättar som Blackrock och Vanguard har i tysthet vilat högt upp i de svenska ägarlistorna. Men nu pågår flera projekt som på sikt kan få stora konsekvenser och röra om i maktbalansen på Stockholmsbörsen. .

DI - 2 timmar sedan

Stark avslutning i New York – börsrally efter Fed-chefens tal

Federal Reserve-chefen Jerome Powells tal mottogs med stor glädje på Wall Street och börsindexen stängde med rejäla uppgångar. Tekniksektorn stack ut som en klar vinnare och bolag som Netflix, Nvidia och Meta steg kraftigt. Cybersäkerhetsbolaget Crowdstrike rasade mot strömmen efter sin rapport..

DI - 2 timmar sedan

Ilija Batljans investmentbolag ökar kassaflödet

Fastighetsbolaget SBB:s huvudägare Ilija Batljan Invest AB:s har stärkt kassaflödet från den löpande verksamheten under året samtidigt som soliditeten sjunker. Det framgår av bolagets redogörelse för det tredje kvartalet..

DI - 3 timmar sedan

Vad är det som skrämmer investerarna i Tesla?

Teslas vinster och kassaflöde rusar men aktien rasar. Bilbranschen ställer nu om mot eldrift tack vare Tesla och konkurrensen hårdnar. Kanske Tesla är på väg att bli en vanlig biltillverkare?

DI - 3 timmar sedan

Lastbilsrivaler samarbetar om vätgasforskning

Ett nytt forskningscentrum med fokus på hur vätgas kan användas inom transportsektorn drar igång i Göteborg. Lastbilstillverkarna Volvo och Scania samt en rad andra bolag deltar i satsningen som leds av Chalmers..

DI - 3 timmar sedan

Dramatens julsuccé på scen igen: ”Vi har grunden i renässansen”

Dramatens vokalensemble Romeo- och Juliakören kommer att ha julkonserter på Dramatens stora scen. Julkonserterna har spelat för utsålda hus sedan 1995 och är lika mycket en scenisk som en musikalisk upplevelse..

DI - 4 timmar sedan

Uppgången tilltar på Wall Street – Nasdaq upp över 3 procent

New York-börsen tog ett rejält glädjeskutt efter Federal Reserve-chefen Jerome Powells tal på onsdagen. Det sedan Fed-chefen öppnat för en lugnare räntehöjningstakt möjligen redan från december. Teknikbolag sticker ut som bland de största vinnarna..

DI - 4 timmar sedan

Powell signalerar lägre räntehöjning i december

Federal Reserve kan vara redo att dra ned på tempot i räntehöjningarna vid decembermötet. Det uppgav Fedchefen Jerome Powell i ett tal på onsdagen. Wall Street steg på beskedet..

DI - 4 timmar sedan

Glädjeskutt på Wall Street efter Fed-chefens tal

New York-börsen tog ett glädjeskutt när Federal Reserve-chefen Jerome Powells talade på onsdagskvällen. Han öppnade för en lugnare räntehöjningstakt, möjligen redan från december..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.