DI > Ekonomi

Saturday, 26 November, 11:01

DI - 25 sep 22 kl. 13:09

Undantagstillstånd utlyst i hela FloridaFloridas guvernör Ron DeSantis har beslutat att utvidga det undantagstillstånd som tidigare gällt för delar av delstaten till att omfatta hela området i takt med att den tropiska stormen Ian tilltar i styrka över Karibien..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Florida, Ron DeSantis, Ian, Karibien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undantagstillstånd, utlysti hela , Florida

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Kinesiska myndigheter vill förändra ”Asiens Las Vegas”

En rad hotell- och kasinojättar får förnyade licenser i Macao. Med godkännandet kommer dock nya krav. Kinesiska myndigheter vill förändra den stora spelstaden i grunden..

DI - 45 minuter sedan

”Bästa tänkbara förutsättningar för att ta bra bilder”

”Jag hatar jakt”, skriker Charl Senekal. Han äger Zimanga, Afrikas bästa viltreservat för fotografering. Hans bror har ett jaktreservat ett par mil längre bort.

DI - 1 timme sedan

Forskare: Omställning av finansiella flöden är nyckeln till klimatförändringarna

Ett misslyckande när det gäller att komma åt roten till problemet, lyder domen över klimatmötet i Egypten. Men en ljusglimt är en trevare i en känslig nyckelfråga – omställningen av finansiella flöden. Det kan göra stor skillnad på sikt, menar en forskare..

DI - 1 timme sedan

Färöarna trotsar EU – förlänger avtal med Ryssland

Färöarna har trots allt valt att förlänga det kontroversiella fiskeavtalet med Ryssland – tvärtemot vad EU och Danmark vill. Fiskeminister Árni Skaale bekräftar i en intervju med Jyllands-Posten att man nu valt att förlänga avtalet som skrevs under 1977..

DI - 2 timmar sedan

Kyliga vindar på fritidshusmarknaden – här går det trögast att sälja

Trots årets kraftiga prisfall för både bostadsrätter och villor har den betydligt mindre fritidshusmarknaden klarat sig relativt oskadd – i alla fall sett till prisstatistiken. Men nu märks tydliga tecken på ett väderomslag när försäljningstiderna blir längre och allt färre avslut görs. ”Det har varit en väldig inbromsning”, säger Anna Jonsson som är mäklare i Dalarna.

DI - 2 timmar sedan

Kunder ilskna på Hövding – stora problem med hjälmarna

Cykelhjälmsföretaget Hövding har haft stora problem med batteritiden i sin senaste modell. Under förra året reklamerades nästan var tionde enhet, och sex kunder har anmält företaget till Allmänna reklamationsnämnden. ”Vi förstår att kunder har blivit irriterade.

DI - 2 timmar sedan

Ilska mot covidpolitik efter dödlig brand i Kina

Kinas nollpolicy när det gäller covid väcker ny ilska – nu i anslutning till den dödliga lägenhetsbrand som krävde tio liv i regionen Xinjiang..

DI - 3 timmar sedan

USA skärper förbud mot kinesiska techbolag

USA utökar nu förbudet mot kinesisk telekom. De utgör ett hot mot landets säkerhet, motiverar myndigheter beslutet mot bland annat telekomjätten Huawei..

DI - 3 timmar sedan

LKAB-toppen om regeringens energipolitik: Räcker inte

Statliga LKAB:s vd Jan Moström vill se en bred överenskommelse mellan regeringen och Socialdemokraterna om energipolitiken. ”Du måste ha en strategi, du måste ha en uthållighet, du måste ha ett tjugo, trettio eller fyrtioårsperspektiv – inte ett fyraårsperspektiv”, säger han i Ekots lördagsintervju..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.