UNT > Nyheter

Wednesday, 07 December, 08:47

UNT - 25 sep 22 kl. 12:39

Just nu: Flera fordon i olycka på E4Trafiken på E4 mellan trafikplats Måby och länsgräns Stockholm/Uppsala i riktning mot Uppsala påverkas av en olycka med flera fordon, uppger Trafikverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
E4, Måby, StockholmUppsala, Uppsala, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu Flera , fordoni , olyckapå E4

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Personbil stillastående på E4 - helt stopp i ett körfält

Ett stillastående fordon påverkar trafiken på E4 vid trafikplats Rosersberg i riktning mot Stockholm, uppger Trafikverket..

UNT - 45 minuter sedan

Skarvar saboterar för kärleksudde i Malmö

En skarvkoloni har vuxit till sig i Pildammsparken i Malmö och utsikten från en romantisk plats skapad för utomhusvigslar anses nu hotad..

UNT - 1 timme sedan

Just nu: Personbil stillastående på E4 - helt stopp i ett körfält

En personbil som har fått stopp påverkar trafiken i riktning mot Stockholm på E4 mellan trafikplatserna Säby och Brunnby, uppger Trafikverket..

UNT - 1 timme sedan

140 kvadratmeter stort hus i Enköping sålt för 3 050 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Långbacksvägen 8 i Enköping av Hans Peter Michael Öberg och Eva Ingegerd Öberg..

UNT - 1 timme sedan

Svensk-ukrainsk relation i fokus i museiprojekt

Ett nytt forskningsprojekt belyser den historiska relation mellan Sverige och Ukraina som finns samlad på landets museer. –Vi har en gemensam historia, säger Fedir Androshchuk, museichef vid Nationalmuseet för Ukrainas historia i Kiev..

UNT - 2 timmar sedan

Bombdåd mot polisstation i Indonesien

Minst en polis har dödats och sju personer har skadats i ett bombattentat mot en polisstation i staden Bandung på Indonesiens tätbefolkade huvudö Java på onsdagen..

UNT - 2 timmar sedan

Nedskärningar hotar i exportindustrin

Ungefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning. Högre elpriser ligger bakom de dystra utsikterna, enligt Business Sweden..

UNT - 2 timmar sedan

Svenskan snart kuriosa – engelskan är invasiv

Det svenska språket är snart kuriosa, emedan engelskan är invasiv, skriver Kurt Berggren i en insändare..

UNT - 2 timmar sedan

Ministern vill "rensa upp" bland statsbidragen

Vilken hjälp ska man kunna få när man blir äldre? Sveriges nya äldreminister ser kompetensförsörjningen som en nyckelfråga för äldreomsorgen. –Där kommer vi behöva samarbeta mycket mellan stat, region och kommun för att lösa den problematiken, säger Anna Tenje (M)..

UNT - 2 timmar sedan

Här är knäckfrågorna på COP15

Förslaget att skydda en tredjedel av alla land- och havsområden väntas vålla het debatt på FN-toppmötet COP15, där länderna ska enas om hur vår förstörelse av naturen ska få ett stopp. Vem som ska tjäna pengar på växternas och djurens gener är en annan brännande fråga på agendan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.