Expressen > Nyheter

Wednesday, 07 December, 08:52

Expressen - 25 sep 22 kl. 12:43

Pandemieffekt kvar – två månaders väntan på passDet tar fortfarande minst två månader att få ett nytt pass.På sikt vill polisen undvika ett liknande kaos genom att skicka ut påminnelser.– Lite som det funkar med bilprovningen, säger kommenderingschef Per Engström..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Per Engström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pandemieffekt, kvar, två, månaders, väntan, pass

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Man försökte råna kvinna – rispade henne i pannan

Under onsdagsmorgonen blev en kvinna i 20-årsåldern i Malmö rispad med kniv i pannan av en man.Det var vid 05-tiden på onsdagsmorgonen när kvinnan var på väg till sin bil i Malmö som en man kom fram och försökte råna henne..

Expressen - 45 minuter sedan

Vilken mat är bra vid diabetes – och för hjärtat?

Att kosten är A och O för den som vill leva hälsosamt är ingen hemlighet.Men exakt vad ska man satsa på – och hur ska man tänka kring kost om man även lever med diabetes typ två och haft hjärtproblem.Här ger legitimerade dietisten Sofia Antonsson sina bästa råd..

Expressen - 1 timme sedan

Ryssar uppmanas ”ignorera provokationer”

Moskva slår tillbaka mot uppgifterna om att en andra mobiliseringsvåg står för dörren.Ryska invånare uppmanas att ignorera de ”provokativa meddelanden” som publicerats på sociala medieplattformar, skriver tankesmedjan ISW.Samtidigt har Putin undertecknat en ny lag som förbjuder demonstrationer vid offentliga byggnader.

Expressen - 1 timme sedan

Kina lättar på covid-restriktioner

Kina inför lättnader i landets stränga covidrestriktioner.Smittade med milda eller inga symptom får nu sitta i karantän hemma.Det kan tolkas som att man nu förbereder invånarna på att ”leva med sjukdomen” efter de senaste årens stränga nollpolicy, skriver Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Flera trafikolyckor i morgontrafiken – snö i Västsverige

Flera trafikolyckor har inträffat under den snöiga onsdagsmorgonen i Västsverige. På E45 har en tidigare kollision mellan bil och lastbil skapat köer in mot Göteborg. – Man får försöka och ta det lite försiktigt och hålla avstånd, Patrik Hedlund på räddningstjänsten Storgöteborg..

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Demokraterna tar sista platsen i senaten • Flera olyckor i morgontrafiken i Västsverige • ”Thyra” blev bältad och tvångsmatad

Demokraternas majoritet i USA:s senat blir något säkrare, med 51-49. Georgias sittande senator, demokraten Raphael Warnock vinner över den tidigare amerikansk fotbollsspelaren Herschel Walker i mellanårsvalet.■■■Flera trafikolyckor har inträffat i morgontrafiken i Västsverige.

Expressen - 1 timme sedan

Nedskärningar hotar i exportindustrin

Ungefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning.Högre elpriser ligger bakom de dystra utsikterna, enligt Business Sweden..

Expressen - 1 timme sedan

Beslut om Cementas tillstånd i dag

Nu kommer beslutet om Cementas tillfälliga tillstånd om kalkbrytningen på Gotland.Regeringen gav ett tillfälligt andrum för företaget under 2022, som fyra miljöorganisationer har överklagat..

Expressen - 1 timme sedan

Bombdåd mot polisstation i Indonesien

Minst en polis har dödats och sju personer har skadats i ett bombattentat mot en polisstation i staden Bandung på Indonesiens tätbefolkade huvudö Java på onsdagen..

Expressen - 2 timmar sedan

”Thyra” blev bältad och tvångsmatad

Inlagd för svår anorexi – berättar i SVT: ”Fruktansvärt – glömmer aldrig”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.