DI > Ekonomi

Wednesday, 30 November, 12:23

DI - 25 sep 22 kl. 12:24

Bolånechef: ”FI vilseleder om amorteringskrav”



Finansinspektionen, FI, vilseleder om amorteringskravet, anser Hemad Razavi, vd för bolånetjänsten Ordna Bolån. Enligt honom kommer bankerna inte bevilja amorteringsfrihet för att elräkningen blivit hög..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hemad Razavi, Ordna Bolån

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BolånechefFI , vilselederom , amorteringskrav

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Äntligen! – sjunkande inflation inför ECB-mötet

Inflationen i euroområdet sjönk i november. Det var den första nedgången sedan juni 2021. Kärninflationen var dock oförändrad, men november-utfallet ökar ändå sannolikheten för en mindre räntehöjning från ECB om två veckor..

DI - 1 timme sedan

Avanza börsrasar – ”man har inte förstått den positiva effekten”

Nätbanken Avanzas aktie backar med nära 8 procent på Stockholmsbörsen på onsdagsförmiddagen sedan bolaget på morgonen meddelat att man räknar med en begränsad positiv effekt av Riksbankens senaste räntehöjning. Storägaren Creades vd John Hedberg tror att marknaden kanske missförstått betydelsen av beskedet. .

DI - 30 minuter sedan

Var med och utveckla Di Hållbart näringsliv

Är du en regelbunden läsare av Di:s hållbarhetsjournalistik? Då behöver vi din hjälp! Nu är det dags att utveckla Di Hållbart näringslivs sida.

DI - 30 minuter sedan

Riksbankstopp: Ligger inte efter i kurvan

Vice riksbankschef Martin Flodén tycker inte att Riksbanken ligger efter i kurvan nu. Det säger han till journalister på onsdagen..

DI - 45 minuter sedan

Frank Hojem slutar som kommunikationschef på SEB

Efter sju år på storbanken SEB lämnar kommunikationschefen Frank Hojem sin position för att söka sig mot nya utmaningar..

DI - 1 timme sedan

Andersson: Ge elstöd till hela landet

Svenska folket hade förväntat sig något helt annat än det regeringen nu levererar, säger S-ledaren Magdalena Andersson om regeringens försenade elstöd. S föreslår också att regeringen ska börja arbeta med förslag till stöd för norra Sverige..

DI - 1 timme sedan

Sänkta böter för Nasdaq

En elhandlare spekulerade 2018 bort hundratals miljoner kronor och kom på obestånd. För det fick Nasdaqbörsen böter utdömda för att inte ha kollat upp att motparten hade täckning för sina affärer..

DI - 1 timme sedan

Italienska konsumentpriser steg mer än väntat

De italienska konsumentpriserna steg 0,5 procent i november jämfört med månaden före, och steg 11,8 procent jämfört med samma månad föregående år..

DI - 1 timme sedan

H&M:s uppsägningar rör ”till stor del” svensk personal

En stor del av de personalneddragningar som är en del av H&M-gruppens åtgärdsprogram kommer att beröra klädbolagets verksamhet i Sverige. Det säger H&M-gruppens ir-chef Nils Vinge till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 1 timme sedan

Inflationen i eurozonen sjönk i november

Inflationstakten (HIKP) i euroområdet sjönk till 10,0 procent i november jämfört med 10,6 procent i oktober. Det visar Eurostats snabbestimat..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.