UNT > Nyheter

Wednesday, 07 December, 08:06

UNT - 25 sep 22 kl. 12:02

Undantagstillstånd utlyst i hela FloridaFloridas guvernör Ron DeSantis har beslutat att utvidga det undantagstillstånd som tidigare gällt för delar av delstaten till att omfatta hela området i takt med att den tropiska stormen Ian tilltar i styrka över Karibien..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Florida, Ron DeSantis, Ian, Karibien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undantagstillstånd, utlysti hela , Florida

Fler nyheter från UNT

UNT - 2 minuter sedan

Skarvar saboterar för kärleksudde i Malmö

En skarvkoloni har vuxit till sig i Pildammsparken i Malmö och utsikten från en romantisk plats skapad för utomhusvigslar anses nu hotad..

UNT - 15 minuter sedan

Just nu: Personbil stillastående på E4 - helt stopp i ett körfält

En personbil som har fått stopp påverkar trafiken i riktning mot Stockholm på E4 mellan trafikplatserna Säby och Brunnby, uppger Trafikverket..

UNT - 15 minuter sedan

140 kvadratmeter stort hus i Enköping sålt för 3 050 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Långbacksvägen 8 i Enköping av Hans Peter Michael Öberg och Eva Ingegerd Öberg..

UNT - 15 minuter sedan

Svensk-ukrainsk relation i fokus i museiprojekt

Ett nytt forskningsprojekt belyser den historiska relation mellan Sverige och Ukraina som finns samlad på landets museer. –Vi har en gemensam historia, säger Fedir Androshchuk, museichef vid Nationalmuseet för Ukrainas historia i Kiev..

UNT - 1 timme sedan

Bombdåd mot polisstation i Indonesien

Minst en polis har dödats och sju personer har skadats i ett bombattentat mot en polisstation i staden Bandung på Indonesiens tätbefolkade huvudö Java på onsdagen..

UNT - 1 timme sedan

Nedskärningar hotar i exportindustrin

Ungefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning. Högre elpriser ligger bakom de dystra utsikterna, enligt Business Sweden..

UNT - 1 timme sedan

Svenskan snart kuriosa – engelskan är invasiv

Det svenska språket är snart kuriosa, emedan engelskan är invasiv, skriver Kurt Berggren i en insändare..

UNT - 1 timme sedan

Ministern vill "rensa upp" bland statsbidragen

Vilken hjälp ska man kunna få när man blir äldre? Sveriges nya äldreminister ser kompetensförsörjningen som en nyckelfråga för äldreomsorgen. –Där kommer vi behöva samarbeta mycket mellan stat, region och kommun för att lösa den problematiken, säger Anna Tenje (M)..

UNT - 2 timmar sedan

Här är knäckfrågorna på COP15

Förslaget att skydda en tredjedel av alla land- och havsområden väntas vålla het debatt på FN-toppmötet COP15, där länderna ska enas om hur vår förstörelse av naturen ska få ett stopp. Vem som ska tjäna pengar på växternas och djurens gener är en annan brännande fråga på agendan..

UNT - 2 timmar sedan

Naturen ska räddas – "Blir säkert dramatik"

Att stoppa förstörelsen av naturen – och i förlängningen säkra våra livsvillkor på jorden. Mycket står på spel när FN-toppmötet COP15 nu drar i gång. Förhoppningen är att få ett "Parisavtal för naturen", men rättvisefrågor väntas bli svåra att knäcka och en farhåga är att avtalet blir kejsarens nya kläder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.