SvD > Nyheter

Thursday, 08 December, 13:14

SvD - 25 sep 22 kl. 12:02

Undantagstillstånd utlyst i hela Florida
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Florida

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undantagstillstånd, utlysti hela , Florida

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Luis Enrique sparkas efter fiaskot

SvD - 45 minuter sedan

Näslund slog till igen – vann premiären

Skicrosstjärnan Sandra Näslund vann säsongens första världscuptävling. I Val Thorens gick hon från klarhet till klarhet och tog sin 29:e världscupseger i karriären..

SvD - 1 timme sedan

Tufft på akutsjukhusen: “Patienter överallt”

Läget är ansträngt på många av landets akutmottagningar med en stor vårdplatsbrist. Nu ökar trycket när årets infektionssäsong drar i gång ordentligt.– Vi har en situation med kraftigt ökande covid den senaste veckan, säger Christophe Pedroletti, vd för Danderyds sjukhus..

SvD - 1 timme sedan

Fusk bakom adoptioner – Sydkorea utreder

Ett 30-tal adoptioner från Sydkorea, de flesta under 1970- och 1980-talet, kommer nu att utredas.Sydkoreas sannings- och försoningskommission anser det bekräftat att adoptionerna inte gick rätt till..

SvD - 1 timme sedan

Svensk volontär i Ukraina död

En svensk volontär i Ukraina har avlidit i en bilolycka, bekräftar en organisation på plats för SvD. .

SvD - 1 timme sedan

Svenska freds vill se fryst Natoprocess

Opinionen för svensk medlemskap har vuxit sedan ansökan skickades in i maj. ”Det beror på att det inte funnits någon debatt. Nato har presenterats som den enda lösningen”, säger Svenska freds ordförande Kerstin Bergeå.

SvD - 1 timme sedan

Är populister ett hot mot demokratin?

Forskning visar att populismens negativa effekter är starkare än de positiva. I Sverige är farhågorna överdrivna – men bilden av Norden har ändrats, skriver statsvetaren Ann-Cathrine Jungar. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.