Expressen > Nyheter

Wednesday, 30 November, 11:30

Expressen - 25 sep 22 kl. 10:25

Kritiken mot Putin – inifrån Ryssland: ”Oacceptabelt”Runtom i Ryssland pågår demonstrationer mot kriget i Ukraina och Putins order om en partiell mobilisering av reservister. Nu uttrycker flera toppolitiker en oro över hur mobiliseringen gått till väga.– Om ett misstag görs är det nödvändigt att rätta till det... Myndigheter på alla nivåer bör inse sitt ansvar, säger ryska statsdumans talman Vyacheslav Volodin..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Putin, Ryssland, Ukraina, Putins, Vyacheslav Volodin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikenmot , Putin, inifrån, Ryssland, Oacceptabelt

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Försvaret: Kia har tagit stora risker för sitt arbete

Med drygt tjugo minuters fördröjning inledde försvaret sakframställan i spionrättegången i Stockholms tingsrätt.De åtalade Peyman Kia, 42, som tidigare arbetat inom Säpo och Försvarsmakten, och hans bror Payam Kia, 35, fanns båda i rättssalen.Peyman Kias försvarare Anton Strand inledde med att säga att hans klient tagit stor personliga risker under sitt arbete inom statsförvaltningen..

Expressen - 15 minuter sedan

Ivo:s kritik mot akutsjukhusen – "systemfel"

Bristen på vårdplatser har blivit ett akut problem för de stora sjukhusen.En rad av dem har den senaste tiden fått skarp kritik från Inspektionen för vård och omsorg (Ivo).– Det finns ett systemfel, säger Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro till TT..

Expressen - 45 minuter sedan

Sågar regeringens elstöd: ”Utsätter företag för risker”

Många företag hade räknat med att få pengar från elstödet innan årsskiftet. Det säger Företagarnas vd Günther Mårder, som menar att dagens icke-besked om när stödet kan betalas ut ställer till det för många..

Expressen - 45 minuter sedan

Man gripen misstäkt för mordförsök i Hässleholm

En man i 30-årsåldern har gripits efter ett misstänkt mordförsök i en bowlinghall i Hässleholm..

Expressen - 45 minuter sedan

Nya regler för cruising och studentflak

Reglerna för när det är tillåtet – samt inte tillåtet – att åka bland annat studentflak har länge varit otydliga.Det anser Transportstyrelsen, som nu valt att förtydliga sina föreskrifter..

Expressen - 1 timme sedan

Ny miljardförlust för SAS

Antalet passagerare var det högsta sedan pandemins utbrott. Trots det redovisar flygbolaget SAS ännu en miljardförlust, närmare bestämt 1,7 miljarder kronor före skatt..

Expressen - 2 timmar sedan

1 500 tjänster försvinner på H&M

1 500 tjänster ska bort på H&M. Ett drag som beräknas spara två miljarder kronor per år.  .

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna och barn höggs ihjäl – hennes bror åtalas

En kvinna och hennes lille son knivhöggs till döds i Mälarhöjden i början av sommaren.Nu åtalas hennes bror efter dubbelmordet..

Expressen - 1 timme sedan

Kinas tidigare ledare Jiang Zemin har avlidit

Kinas tidigare president Jiang Zemin har avlidit, enligt landets statliga medier..

Expressen - 1 timme sedan

Man skjuten i Nyköping – två anhållna

En skadad man har förts till sjukhus i ambulans efter vad polisen misstänker var en skottlossning i centrala Nyköping..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.