NT > Nyheter

Wednesday, 30 November, 12:08

NT - 25 sep 22 kl. 09:42

Iran: Protesterna kommer bemötas strängtDe omfattande protesterna i Iran kommer att bemötas strängt, enligt president Ebrahim Raisi. Från regeringshåll förnekas fortsatt att 22-åriga Mahsa Amini slogs ihjäl av moralpolisen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Iran, Ebrahim Raisi, Mahsa Amini

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iran, Protesternakommer , bemötas, strängt

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Många döda i explosion i Afghanistan

En explosion har krävt många dödsoffer i norra Afghanistan, meddelar en myndighetsföreträdare enligt AFP..

NT - 1 timme sedan

Kvinna död efter fall från viadukt

En kvinna hade stannat för att hjälpa en annan bilist på en viadukt. Men när hon skulle klättra över till den andra vägbanan föll hon cirka 30 meter och omkom..

NT - 10 minuter sedan

Fyllde kundvagn – gick ut ur butiken: "Är kleptoman"

Kvinnan fyllde två kassar med mat – och gick rakt ut ur butiken utan att betala. "Jag är kleptoman", förklarade hon i förhör med polisen..

NT - 10 minuter sedan

När SD kommer in åker jämställdhet- och klimatarbete ut

Förut - fokus på att stärka vårdcentraler, ett aktivt arbete för en hållbar framtid och en jämlik och jämställd hälso- och sjukvård..

NT - 15 minuter sedan

Finansministern KU-anmäls av S

Socialdemokraterna anmäler finansminister Elisabeth Svantesson (M) för granskning i riksdagens konstitutionsutskott (KU)..

NT - 15 minuter sedan

Nilsson kandiderar till att bli ny RF-topp

Fotbollsbasen Karl-Erik Nilsson kommer att ställa upp i valet till att bli nästa ordförande för Riksidrottsförbundet (RF)..

NT - 30 minuter sedan

Skoldådet: Dömd lider inte av psykisk störning

Den 18-årige man som i tingsrätten dömdes till livstids fängelse för mord på två lärare i Malmö led inte av en allvarlig psykisk störning vid tidpunkten för dådet. Det slår Socialstyrelsens rättsliga råd fast i ett yttrande..

NT - 30 minuter sedan

Nystart i terrorrättegång i Bryssel

Rättegången mot tio personer för deltagande och inblandning i terrordåden i Bryssel i mars 2016 återupptogs på onsdagen, efter ombyggnad av lokalerna..

NT - 30 minuter sedan

Familjer vallfärdade till skogen när tomten hälsade på

Barnfamiljer tog sig ut i skogen med barnens önskelistor i högsta hugg när Jultomten besökte Svärtinge på söndagseftermiddagen..

NT - 30 minuter sedan

Friidrottsgala tillbaka – Duplantis kan prisas

Han är redan nominerad till årets manliga friidrottare i världen och med i diskussionen om både Bragdguldet och Jerringpriset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.