News55 > Nyheter

Wednesday, 28 February, 14:02

News55 - 25 sep 22 kl. 09:42

Iran: Protesterna kommer bemötas strängt



De omfattande protesterna i Iran kommer att bemötas strängt, enligt president Ebrahim Raisi. Från regeringshåll förnekas fortsatt att 22-åriga Mahsa Amini slogs ihjäl av moralpolisen. Den ultrakonservative presidenten gav löftet om att "agera beslutsamt. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Iran, Ebrahim Raisi, Mahsa Amini

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iran, Protesternakommer , bemötas, strängt

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Nytt svenskt skidskytteguld

Skidskytten Sara Andersson tog guld i sprinten i junior-VM i Otepää, Estland. Fullt skytte i det liggande skyttet och en bom i det stående var hennes resultat när hon gick i mål på tiden 21.12,6.

News55 - 4 minuter sedan

Så ska Vasaloppet stoppa klimataktivister

Nya säkerhetskorridorer på upploppet, hemlig övervakning vid sidan av spåret och extra utbildning av funktionärer. Så ska eventuella klimataktivister stoppas under Vasaloppet på söndag. – Vi vill skapa en ökad trygghetskänsla för de aktiva och har avsat….

News55 - 3 minuter sedan

“Ett nederlag för ungdomar i glesbygd”

EU vill stoppa 15-åringar från att köra A-traktor. Det skulle försvåra livet för många ungdomar i glesbygd, anser Isak Utsi (S), kommunalråd i Arjeplog. – I glesbygd och mindre städer där lokaltrafiken finns i mindre omfattning är EPA:n det sätt ungdoma….

News55 - 30 minuter sedan

Kate Bush stöttar skivbutiker

Årets ambassadör för Record Store Day i Storbritannien blir den ikoniska popstjärnan Kate Bush, skriver bland andra Pitchfork. Den brittiska artisten, som slog igenom 1977 med låten "Wuthering heights", och som drog sig undan rampljuset redan i mitten a….

News55 - 15 minuter sedan

Lägre prishöjningar – “närmare räntesänkning”

Företagens planer för prishöjningar är nu de lägsta på nästan tre år. Det ger stöd åt fortsatt vikande inflation, konstaterar SEB-ekonomen Olle Holmgren. – Vi tror att vi börjar komma närmare en räntesänkning, säger han.

News55 - 15 minuter sedan

På väg mot ny svensk skidskyttesuccé

Skidskytten Sara Andersson ser ut att ta guld i sprinten i junior-VM i Otepää, Estland. Fullt skytte i det liggande skyttet och en bom i det stående var hennes resultat när hon gick i mål på tiden 21.12,6 20-åriga Andersson har tävlat i världscupen och….

News55 - 30 minuter sedan

Kate Bush blir ambassadör

Årets ambassadör för Record store day i Storbritannien är ingen mindre än den ikoniska popstjärnan Kate Bush, skriver bland andra Pitchfork. Den brittiska artisten, som slog igenom 1977 med låten "Wuthering heights", och som drog sig undan rampljuset re….

News55 - 45 minuter sedan

Prins Harry förlorar rättstvist om polisskydd

Prins Harry har inte haft rätt till statligt finansierat säkerhetsskydd under sina resor till Storbritannien efter beslutet att lämna kungahuset och flytta till USA. Det slår brittisk domstol fast på onsdagen, efter ett mycket uppmärksammad rättstvist d….

News55 - 1 timme sedan

Gustavssons Australien till OS – efter 10–0

Här är i alla fall en svensk som kan se fram emot OS-fotboll i sommar: Tony Gustavssons Australien säkrade OS-spel när Uzbekistan mosades med 10–0 i Melbourne. Den svenske förbundskaptenen fick se det första målet redan innan en minut hade spelats och e….

News55 - 1 timme sedan

EU röstar för höjd ålder för A-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra 45 kilometer i timmen.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.