UNT > Nyheter

Thursday, 01 December, 00:32

UNT - 25 sep 22 kl. 09:12

Boeing kände till brister – får böta två miljarderFlygplanstillverkaren Boeing visste om säkerhetsbristerna på flygplansmodellen 737 Max, men hävdade att planen var säkra. Nu tvingas bolaget och dess förra vd betala miljardböter..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Boeing, Max

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boeing, kändetill , bristerfår , böta, två, miljarder

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Rasistskandal i brittiska hovet

Det brittiska hovet skakas av nya rasistanklagelser. Bara timmar efter att uppgifterna nått allmänheten har en hovdam – prins Williams gudmor – lämnat alla sina uppdrag inom hovet..

UNT - 2 timmar sedan

Mäktigt norrsken över Gräsö – färgfest på himlen

Under onsdagskvällen kunde den som hade tur och var uppmärksam få se ett norrsken i Västerbyn på Gräsö..

UNT - 2 timmar sedan

Fed-besked gladde Wall Street

New York-börsens tre ledande index steg rejält på onsdagen efter beskedet från centralbankschefen Jerome Powell att styrräntehöjningarna inom kort kan bli mindre..

UNT - 2 timmar sedan

Historisk Almtunaseger – juniorerna bakom vändningen

Almtuna hade aldrig tidigare tagit en trepoängare i Västervik men den kom nu. Och det var lagets yngsta som fixade vändningen..

UNT - 2 timmar sedan

Julbordets lax kan kosta extra i år

Den som särskilt ser fram emot lax på julbordet får antingen njuta av mindre mängder eller gräva djupare i plånboken. Lax är en av flera matvaror som har stigit kraftigt i pris sedan förra julen, precis som sillen..

UNT - 3 timmar sedan

Många blodpåsar om dagen behövs inför jul

Inför jul- och nyårshelgerna ökar behovet av blodgivare..

UNT - 3 timmar sedan

Uppsalakocken stöttar Kocklandslaget i Luxemburg

Svenska Kocklandslaget är på plats i Luxemburg där de tävlar i Culinary World Cup 2022. Uppsalakocken Jens Ericsson är med och stöttar laget mot kulinariska höjder..

UNT - 3 timmar sedan

Klädbutik blir fik och kontor när känd kedja tar över

Bröd och Salt etablerar sig i Uppsala. Lagom till jul öppnar man portarna till lokalerna. "Uppsala är en plats som saknar coworkingmöjligheter"..

UNT - 3 timmar sedan

Kristna engelsmän är i minoritet

Färre än hälften av invånarna i England och Wales betecknar sig själva som kristna. Det är första gången som statsreligionen inte följs av en majoritet av befolkningen..

UNT - 4 timmar sedan

Fed-chefen: Lägre räntehöjningar framöver

Den amerikanska centralbanken Federal Reserves chef Jerome Powell säger att räntehöjningarna sannolikt blir mindre framöver, troligtvis redan i december..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.