SvD > Nyheter

Saturday, 26 November, 10:53

SvD - 25 sep 22 kl. 09:13

Boeing kände till brister – får böta två miljarderFlygplanstillverkaren Boeing visste om säkerhetsbristerna på flygplansmodellen 737 Max, men hävdade att planen var säkra. Nu tvingas bolaget och dess förra vd betala miljardböter..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Boeing, Max

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boeing, kändetill , bristerfår , böta, två, miljarder

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Ryska lerfigurer – i protest mot kriget

I S:t Petersburg placerar människor ut små lerfigurer med plakat i händerna när de själva inte längre kan demonstrera.– Folk försöker hitta nya, mer kreativa vägar att protestera i Ryssland, säger Damelya Aitkhozhina på Human Rights Watch till TT..

SvD - 30 minuter sedan

Expert: Kalla krigets spioner försvann aldrig

Kalla kriget tog aldrig slut för Ryssland, säger expert efter veckans uppmärksammade spiongripande, som dessutom sätter ljuset på ett tidigare mindre känt säkerhetshot – de sovande agenterna..

SvD - 30 minuter sedan

SvD:s operapristagare räddades till livet

Charlotte Engelkes får SvD:s Operapris 2022 för ett starkt berörande och humoristiskt allkonstverk om en livsavgörande transplantation. Hon skapar unik publikkontakt..

SvD - 45 minuter sedan

Bländande balanskonst mellan elände och lek

En 53-årig kvinna minns doften av sågspån och hästskit. Siri Hamaris monolog handlar om ett spännande yrkesliv på olika höjder men också om en kall värld där kulturer krockar..

SvD - 1 timme sedan

”Kolossal dumhet”: alla provoceras av papporna

PODD | Det är en av årets mest omskrivna SVT-serier. Alla har velat vara med och hacka på ”Tre pappor”. Men vad är det som provocerar?

SvD - 1 timme sedan

En ledig nisch för Liberalerna

Den nuvarande regeringen har många sociala samveten, men inget frihetligt sådant..

SvD - 1 timme sedan

COP27: "Kollektiv tragedi" – men frö av hopp

Ett misslyckande när det gäller att komma åt roten till problemet, lyder domen över klimatmötet i Egypten. Men en ljusglimt är en trevare i en känslig nyckelfråga – som kan göra stor skillnad på sikt, menar en forskare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.