SvD > Nyheter

Wednesday, 07 December, 08:28

SvD - 25 sep 22 kl. 08:39

Post Malone ställer in – skadad i fallHur mår Post Malone? Stjärnan tvingades ställa in en konsert i Boston en vecka efter att ha fallit genom en lucka på scenen.”Jag har svårt att andas och det känns som om någon skär i mig med kniv”, säger han i sociala medier..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Malone, Post Malone, Boston

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Post, Malone, ställerin , skadadi , fall

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Ny mätning: Nästan 70 procent positiva till Nato

I dag presenteras andra delen av Statistikmyndigheten SCB:s partisympatiundersökning. 67,8 procent av de som deltog i undersökningen var mycket positiv eller ganska positiv till Nato-medlemskap. .

SvD - 15 minuter sedan

SCB: Svensk BNP fortsatt uppåt

SvD - 30 minuter sedan

Uppfinningen som ska rädda värdefull natur

En färgkarta ska hjälpa markägare att inte förstöra viktiga naturområden med avgörande betydelse för artrikedomen.– Det kommer hjälpa oss att förklara för markägarna vilka områden som är känsliga, säger Henrik Roos på länsstyrelsen i Västra Götaland..

SvD - 1 timme sedan

Nedskärningar hotar i exportindustrin

Ungefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning.Högre elpriser ligger bakom de dystra utsikterna, enligt Business Sweden..

SvD - 2 timmar sedan

Ministern vill "rensa upp" bland statsbidragen

Vilken hjälp ska man kunna få när man blir äldre? Sveriges nya äldreminister ser kompetensförsörjningen som en nyckelfråga för äldreomsorgen.– Där kommer vi behöva samarbeta mycket mellan stat, region och kommun för att lösa den problematiken, säger Anna Tenje (M)..

SvD - 2 timmar sedan

Här är knäckfrågorna på COP15

Förslaget att skydda en tredjedel av alla land- och havsområden väntas vålla het debatt på FN-toppmötet COP15, där länderna ska enas om hur vår förstörelse av naturen ska få ett stopp.Vem som ska tjäna pengar på växternas och djurens gener är en annan brännande fråga på agendan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.