SvD > Nyheter

Wednesday, 07 December, 08:43

SvD - 25 sep 22 kl. 06:55

Nu öppnar vallokalerna i ItalienDet högernationalistiska partiet Italiens bröder, under ledning av Giorgia Meloni, ser ut att gå mot seger när italienarna röstar i söndagens parlamentsval.Segrar partiet får Italien sin första kvinnliga premiärminister i landets historia..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Italien, Italiens, Giorgia Meloni

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu öppnar vallokalernai , Italien

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Ny mätning: Nästan 70 procent positiva till Nato

I dag presenteras andra delen av Statistikmyndigheten SCB:s partisympatiundersökning. 67,8 procent av de som deltog i undersökningen var mycket positiv eller ganska positiv till Nato-medlemskap. .

SvD - 30 minuter sedan

SCB: Svensk BNP fortsatt uppåt

SvD - 45 minuter sedan

Uppfinningen som ska rädda värdefull natur

En färgkarta ska hjälpa markägare att inte förstöra viktiga naturområden med avgörande betydelse för artrikedomen.– Det kommer hjälpa oss att förklara för markägarna vilka områden som är känsliga, säger Henrik Roos på länsstyrelsen i Västra Götaland..

SvD - 2 timmar sedan

Nedskärningar hotar i exportindustrin

Ungefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning.Högre elpriser ligger bakom de dystra utsikterna, enligt Business Sweden..

SvD - 2 timmar sedan

Ministern vill "rensa upp" bland statsbidragen

Vilken hjälp ska man kunna få när man blir äldre? Sveriges nya äldreminister ser kompetensförsörjningen som en nyckelfråga för äldreomsorgen.– Där kommer vi behöva samarbeta mycket mellan stat, region och kommun för att lösa den problematiken, säger Anna Tenje (M)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.