DI > Ekonomi

Sunday, 27 November, 10:44

DI - 25 sep 22 kl. 07:58

Nya problem för FordBiltillverkaren Ford har ställts inför nya problem med leveranskedjorna. Denna gång är det själva varumärkesskylten som inte går att få tag på i tillräcklig mängd, enligt  Wall Street Journal..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ford, Street Journal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya problem för Ford

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Konsumentombudsmannen: Banker måste ersätta bedrägerioffer

Alla banker måste börja följa Högsta domstolens beslut och ersätta offer för bedrägerier – som i dag själva tvingas bära ansvaret. Det uppmanar Konsumentombudsmannen Cecilia Tisell i ett brev till bankernas högsta ledningar och styrelser, skriver hon på DN Debatt..

DI - 45 minuter sedan

H&M-fabriker knyts till vattenföroreningar

Fabriker i Bangladesh som tillverkar kläder för H&M knyts till utsläpp av förorenat vatten, enligt en granskning av Aftonbladet..

DI - 1 timme sedan

EU-förslag om höjd tobaksskatt – snuspris kan skjuta i höjden

EU-kommissionen planerar ett förslag som innebär en rejäl skattehöjning på tobaksvaror. Om förslaget blir verklighet kan priset på snus skjuta i höjden..

DI - 1 timme sedan

Nye Volkswagen-vd:n redo för Kina-konkurrens

LOS ANGELES. Som nytillträdd vd för Volkswagen har Thomas Schäfer att göra. Komponentbrist och nya nationella regler tvingar biljätten till dyra anpassningar.

DI - 1 timme sedan

Blivande börsmonstret ett klockrent köp

Börsintroduktionen blev en succé och kursutvecklingen sedan dess kvalar in som en av de absolut starkaste på Stockholmsbörsen. Ändå är prislappen på aktien låg när vi jämför med liknande, framgångsrika bolag. Med idiotsäkra förvärv, stora skalfördelar och motståndskraft mot en sämre konjunktur ser vi ett blivande börsmonster som fler än de drygt 5.

DI - 1 timme sedan

Nya protester mot restriktioner i Kina

På flera håll i Kina protesterade människor mot landets strikta covidrestriktioner på lördagen..

DI - 2 timmar sedan

Ukraina ber Sverige om elutrustning efter ryska robotattacker

Ukraina vill att Sverige bistår med materiel efter den senaste tidens ryska robotattacker mot energiinfrastruktur som lett till omfattande strömavbrott i landet, rapporterar Sydsvenskan..

DI - 13 timmar sedan

USA lättar på sanktioner mot Venezuela

USA välkomnar ett avtal mellan regeringen och oppositionen i Venezuela om ”socialt skydd” som träffades under lördagen..

DI - 13 timmar sedan

Husockupanter får ta över lyxhus i Amsterdam från rysk oligark

En konflikt kring ett lyxhus i centrala Amsterdam har tagit en oväntad vändning med en samling husockupanter som vinnare..

DI - 16 timmar sedan

Få bilister vill slopa reduktionsplikten

Regeringen vill sänka reduktionsplikten till EU:s miniminivå för att få ned bensin- och dieselpriset. Men om bilägarna själva får välja bör klimatmålet hållas – och då är en minskning av inblandat biodrivmedel fel väg att gå, enligt en undersökning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.