E24 > Ekonomi

Wednesday, 30 November, 18:26

E24 - 25 sep 22 kl. 07:26

Kraftig höjning av priset på vatten



Maten, elen, boräntorna, bränslet – och nu också vattnet. Många kommunala VA-bolag chockhöjer priset på vatten och avlopp..
Läs mer på E24
Läs mer om:
VA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, höjningav , priset, vatten

Fler nyheter från E24

E24 - 12 timmar sedan

Prisfallet på lägenheter i Stockholm avtar

Prisfallet på lägenheter i Stockholm avtog under november, enligt Danske Banks boprisindikator. Inbromsningen spås vara tillfällig..

E24 - 12 timmar sedan

Varningslampa för recession lyser starkare

En stor recession ligger i korten, enligt allt mer snedvridna kurvor på räntemarknaden.Långa räntor fortsätter allt djupare ned under korta räntor och i USA måste man gå tillbaka till början av 1980-talet för att hitta något liknande..

E24 - Igår: 16:54

Forskare dömer ut satsning på biobränsle

Användandet av biobränslen kommer inte att få den klimatnytta som EU hoppas på, varnar forskare. Anledningen är att produktionen kommer att leda till stora utsläpp utanför Europas gränser..

E24 - Igår: 16:54

Svenska bolag undantas ny kvoteringslag

Ett EU-direktiv har röstas igenom som ska ge en jämnare könsfördelning i börsbolagens styrelser. Men i Sverige behöver inte följa lagen, trots att svenska bolag i dag inte når målen. .

E24 - Igår: 14:49

Tysk inflation vänder nedåt

Pressen på Europeiska centralbanken (ECB) att strama åt med stora räntehöjningar minskar något. Inflationen i såväl Tyskland som Spanien och Belgien pekar nu nedåt inför onsdagens inflationssiffra för hela eurozonen..

E24 - Igår: 04:56

Led eller glödlampa till jul – här är skillnaden

Lagom till första advent finns det pengar att spara på att byta ut glödlamporna i julbelysningen mot led.– Kostnaden kan vara 15 gånger lägre, säger energirådgivaren Ted Lundberg..

E24 - I förrgår: 14:55

Kan löna sig att trilskas

Den minoritet som tackat nej till att sälja sin aktier i Swedish Match kan få mer för sina aktier än de som redan sålt till Philip Morris.Slutpriset sätts av en skiljenämnd..

E24 - I förrgår: 13:40

Elpriset når nya rekord

E24 - 27 nov 22 kl. 10:57

Därför är bankernas sparränta så låg

Flera banker uppmärksammar nu gärna att de höjer sina sparräntor. Men faktum är att de borde kunna vara ännu högre, om man jämför den historiska styrräntan med den genomsnittliga sparräntan..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.