Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 07 December, 06:53

Nerikes Allehanda - 25 sep 22 kl. 05:51

Det är för mycket hat bland fansenTveksam läktarkultur.
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är för mycket hatbland , fansen

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 10 minuter sedan

Bombdåd mot polisstation i Indonesien

Minst en polis har dödats och sju personer har skadats i ett bombattentat mot en polisstation i staden Bandung på Indonesiens tätbefolkade huvudö Java på onsdagen..

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

Nedskärningar hotar i exportindustrin

Ungefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning..

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Ministern vill "rensa upp" bland statsbidragen

Vilken hjälp ska man kunna få när man blir äldre? Sveriges nya äldreminister ser kompetensförsörjningen som en nyckelfråga för äldreomsorgen..

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

45-åring ny ägare till hus i Ställdalen – prislappen: 300 000 kronor

Monika Malgorzata Bodo, 45 år, Skärholmen är ny ägare till huset på adressen Ställbergsvägen 42 i Ställdalen. Husets byggår är 1933 och det har en boyta på 75 kvadratmeter. Säljare är Bo Agne Karlsson.

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

67-åring ny ägare till villa från 1929 i Rockhammar, Frövi – prislappen: 1 000 000 kronor

Pekka Johannes Kupari, 67 år, är ny ägare till huset på adressen Stenstavägen 1A i Rockhammar, Frövi. Huset är byggt 1929 och har en boyta på 160 kvadratmeter. Fastigheten har också en tomt på 5 200 kvadratmeter.

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

Inga planer på covidrestriktioner i vinter

Sveriges regering har inga planer på att införa några nya covidrestriktioner trots att smittspridningen i samhället ökar, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

”Jag har blivit tvungen att köpa en bil”

Busslinjen bort – Caroline, 41, kan inte ta sig till jobbet.

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Naturen ska räddas – "Blir säkert dramatik"

Att stoppa förstörelsen av naturen – och i förlängningen säkra våra livsvillkor på jorden. Mycket står på spel när FN-toppmötet COP15 nu drar i gång. Förhoppningen är att få ett "Parisavtal för naturen", men rättvisefrågor väntas bli svåra att knäcka och en farhåga är att avtalet blir kejsarens nya kläder..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Nytt lyft för flygtrafiken

Flyget fortsätter att återhämta sig. Under november reste 2,3 miljoner passagerare via Swedavias tio flygplatser, 35 procent fler jämfört med 2021 års novembersiffror..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Här är knäckfrågorna på COP15

Förslaget att skydda en tredjedel av alla land- och havsområden väntas vålla het debatt på FN-toppmötet COP15, där länderna ska enas om hur vår förstörelse av naturen ska få ett stopp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.