Expressen > Nyheter

Saturday, 10 December, 10:20

Expressen - 25 sep 22 kl. 04:31

Skott mot lägenhet där person befann sigSkottlossning i Helsingborg.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Helsingborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottmot , lägenhetdär person , befannsig

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Putin misstänks hittat kryphål i sanktionerna – producerar robotar

Ryska kryssningsmissiler innehåller avancerade komponenter från väst.Det kan antingen röra sig om att Ryssland har stora lager av nödvändiga komponenter – eller att de hittat sätt att runda västs sanktioner. Det menar brittiska vapenutredare i ny rapport.

Expressen - 10 minuter sedan

Strul i pendeltågstrafiken fortsätter under lördagen

Under lördagen är det fortsatt stora störningar på SL:s pendeltågslinjer i Stockholm, rapporterar P4 Uppland. Anledningen är personalbrist och trafiken förväntas vara kraftigt reducerad hela dagen..

Expressen - 30 minuter sedan

Kritiken efter Nobelpriset ”Vidrigt och upprörande”

Svenska Akademien får hård kritik från Simon Wiesenthal Center för att man ger Nobelpriset i litteratur till Annie Ernaux. Fransyskan uppges sympatisera med en författare anklagad för att sprida antisemitism. Hon får också kritik för sitt stöd av BDS-rörelsen.

Expressen - 1 timme sedan

Åklagare: Rätt att inte inleda förundersökning

Åklagare Anders Jakobsson står fast vid att det var rätt att inte inleda förundersökning efter polisanmälan mot ställföreträdande rikspolischef Mats Löfving 2021, rapporterar Sveriges Radio.Beslutet påverkades inte av att ärendet rörde två höga chefer.– Nej nej nej nej nej, nej nej nej.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i villa – en person hittad död

Vid klockan 21.11 på fredagen kallades räddningstjänst och polis till en villa i Vindeln efter ett larm om en villabrand. En person har hittats död i huset.

Expressen - 2 timmar sedan

USA har nya bombplan – Sverige ”viktigt” område

USA:s nya kärnvapenkapabla bombflygplan kommer sannolikt flyga över Sverige, rapporterar SVT.Skandinavien har blivit ett avgörande operativt område för amerikanska bombflyg på väg till Europa, enligt Hans Kristensen som är expert på USA:s kärnvapenstyrkor.– Det ligger ju på deras bana mot den stora flottbasen i Murmansk såväl som mot S:t Petersburg och vidare in mot Moskva, säger han till SVT.

Expressen - 2 timmar sedan

Tusentals svenskar fick premiepension nollad

Flera tusen svenska pensionärer har fått sin premiepension helt raderad då de haft pengar i Rysslandsfonder, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Expressen - 2 timmar sedan

Politikernas krav – en förnyad granskning

Expressens avslöjande om polisanmälningarna mot ställföreträdande rikspolischef Mats Löfving och hur polisledningen valt att avfärda dem leder till starka reaktioner från politiskt håll.Flera medlemmar i riksdagens justitieutskott vill nu se en förnyad granskning av hela ärendet. .

Expressen - 3 timmar sedan

”13-åringar som är helt avtrubbade för grovt våld”

För ett år sedan var åklagaren Lisa Dos Santos mitt uppe i rättegången om ett uppmärksammat mord på Årstabron i Stockholm. Bland bevisningen fanns knäckta chattar och de tre gärningsmännen dömdes till stränga straff.Men efter tolv års erfarenhet av grova brottsutredningar ser Lisa Dos Santos med ökad oro på framtiden.

Expressen - 3 timmar sedan

Tågbolag drar in avgångar – förarbrist orsaken

MTR och SJ drar in flera avgångar från och med söndag.Orsaken: Det finns inte tillräckligt med personal som kan köra tågen, rapporterar Sveriges Radios ”Ekot”. – Vi har helt enkelt haft utmaningar med att få fram lokförare, säger Joakim Sundh, vd för MTR Mälardalen till Ekot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.