Expressen > Nyheter

Saturday, 10 December, 08:48

Expressen - 25 sep 22 kl. 01:00

19-åring försvann – 72 år senare fick systern svaret19-årige Joseph J. Puopolo försvann under Koreakriget.72 år senare har hans storasyster Elizabeth Fiorentini, 99, fått svaret på vad som blev broderns öde.– För henne var det som att han dog igen, säger Elizabeths barnbarn till AP..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Joseph, Koreakriget, Elizabeth Fiorentini, Elizabeths, AP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 19-åring, försvann72 år , senarefick , systern, svaret

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Brand i villa – en person hittad död

Vid klockan 21.11 på fredagen kallades räddningstjänst och polis till en villa i Vindeln efter ett larm om en villabrand. En person har hittats död i huset.

Expressen - 30 minuter sedan

USA har nya bombplan – Sverige ”viktigt” område

USA:s nya kärnvapenkapabla bombflygplan kommer sannolikt flyga över Sverige, rapporterar SVT.Skandinavien har blivit ett avgörande operativt område för amerikanska bombflyg på väg till Europa, enligt Hans Kristensen som är expert på USA:s kärnvapenstyrkor.– Det ligger ju på deras bana mot den stora flottbasen i Murmansk såväl som mot S:t Petersburg och vidare in mot Moskva, säger han till SVT.

Expressen - 45 minuter sedan

Tusentals svenskar fick premiepension nollad

Flera tusen svenska pensionärer har fått sin premiepension helt raderad då de haft pengar i Rysslandsfonder, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Expressen - 45 minuter sedan

Politikernas krav – en förnyad granskning

Expressens avslöjande om polisanmälningarna mot ställföreträdande rikspolischef Mats Löfving och hur polisledningen valt att avfärda dem leder till starka reaktioner från politiskt håll.Flera medlemmar i riksdagens justitieutskott vill nu se en förnyad granskning av hela ärendet. .

Expressen - 2 timmar sedan

”13-åringar som är helt avtrubbade för grovt våld”

För ett år sedan var åklagaren Lisa Dos Santos mitt uppe i rättegången om ett uppmärksammat mord på Årstabron i Stockholm. Bland bevisningen fanns knäckta chattar och de tre gärningsmännen dömdes till stränga straff.Men efter tolv års erfarenhet av grova brottsutredningar ser Lisa Dos Santos med ökad oro på framtiden.

Expressen - 2 timmar sedan

Tågbolag drar in avgångar – förarbrist orsaken

MTR och SJ drar in flera avgångar från och med söndag.Orsaken: Det finns inte tillräckligt med personal som kan köra tågen, rapporterar Sveriges Radios ”Ekot”. – Vi har helt enkelt haft utmaningar med att få fram lokförare, säger Joakim Sundh, vd för MTR Mälardalen till Ekot..

Expressen - 2 timmar sedan

Lucia 2022: Här kan du fira med luciatåg i tv och i Sverige

Tisdag den 13 december kommer återigen lucia med ljus i sin krona.Här är årets stora luciaguide – med tider för luciafirandet i tv och radio, och var du kan följa ett luciatåg på plats i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra orter..

Expressen - 4 timmar sedan

Konflikten mellan SJ och Trafikverket i tågkaoset

Statligt ägda SJ är i en mycket infekterad konflikt med den statliga myndigheten Trafikverket.Vid flera tillfällen det senaste året har SJ vädjat om att Trafikverket ska skjuta upp införandet av det nya planeringssystemet, men myndigheten har vägrat. Kravet på sex månaders förberedelsetid blev – två veckor.

Expressen - 4 timmar sedan

Striden i Nyans – vill kuppa bort partiledaren

BOTKYRKA/LANDSKRONA. Partiet Nyans skulle ena muslimer och minoriteter men håller – bara några månader efter valet – redan på att slitas isär av interna motsättningar.I en rapport på 23 sidor riktas allvarliga anklagelser mot partiledaren Mikail Yüksel – skapad av en intern opposition.

Expressen - 6 timmar sedan

Fyra personer åtalas för cannabisodling i källare

I en villakällare i Gävletrakten bedrev paret en cannabisodling i stor skala. Nu åtalas totalt fyra personer för grovt narkotikabrott, rapporterar Gefle Dagblad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.