DI > Ekonomi

Thursday, 08 December, 14:57

DI - 24 sep 22 kl. 20:56

Kina höjer tonen om UkrainakrigetDen kinesiske utrikesministern Wang Yi riktade sig till både Ryssland och Ukraina när han i sitt anförande inför FN:s generalförsamling uppmanade länderna att inte låta kriget ”spilla över” och sprida sig..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ukrainakriget, Wang Yi, Ryssland, Ukraina, FN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kina, höjer, tonenom , Ukrainakriget

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Svenska kraftnät: Väldigt låg risk för elbrist

Trots kyla och avstängd kärnkraft – det är enligt Svenska kraftnät väldigt låg risk för elbrist, i alla fall den närmaste tiden, om inget oförutsett händer. Ett mått på det är att Karlshamnsverket inte är satt i beredskap..

DI - 45 minuter sedan

Skistars finanschef går till Hemnet

Vinterturismbolaget Skistars finanschef Anders Örnulf har på egen begäran valt att lämna sin anställning för nya utmaningar utanför bolaget. Kort efter tillkännagivandet presenterades han som ny finanschef för Hemnet..

DI - 30 minuter sedan

Hon blir Balcos nya vd

Balco har utsett Camilla Lundahl, tillförordnad koncernchef sedan 1 september, till permanent vd. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Skistars finanschef lämnar på egen begäran

Vinterturismbolaget Skistars finanschef Anders Örnulf har på egen begäran valt att lämna sin anställning för nya utmaningar utanför bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

De syr handdukar åt hovet och tvättar dukar till Nobelfesten

Vid lördagens Nobelfest i Blå hallen kläs de 150 borden med dukar från Klässbols linneväveri i Värmland. Det familjeägda företaget har drivits av familjen Johansson i över 100 år. Nu sneglar bolaget mot modebranschen för att ge linnetygerna nytt liv..

DI - 1 timme sedan

Amerikansk utmanare rustad för campingliv

Amerikanska Rivian gett sig in i ett segment på elbilsmarknaden där det än så länge inte finns så många konkurrenter. Det skriver Carl-Johan Lejland som har testkört modellen R1S i Los Angeles..

DI - 1 timme sedan

Så blev han stamgäst på världens mest exklusiva golfklubbar

Inget är omöjligt. Somligt tar bara lite mer tid. Pelle Widmark behövde ett decennium för att lyckas spela världens 100 bästa golfbanor.

DI - 1 timme sedan

Livslång kamp mot tröttheten

RUTVIK, LULEÅ Hundratals barn och ungdomar drabbades av narkolepsi efter vaccinering mot svininfluensan 2009. De flesta är i dag vuxna. Di Weekend har pratat med fyra drabbade om att leva och arbeta med narkolepsi..

DI - 1 timme sedan

”Hermès är inte dyrt, det är kostnadskrävande”

PARIS. Under de senaste tre åren har en handfull företag seglat upp som modevärldens supervinnare. Franska lyxmärket Hermès är en av dem.

DI - 45 minuter sedan

”Vi behöver alla höja garden”

Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps generaldirektör Charlotte Petri Gornitzka vill få med näringslivet i det svenska civila försvaret. Hon uppmanar också landets bolag att planera för en krigsorganisation och krigsplacera sin personal. Inom kort går myndigheten ut med en informationskampanj riktad mot företag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.