DI > Ekonomi

Thursday, 01 December, 07:10

DI - 24 sep 22 kl. 20:38

Rädslan har tagit över – nu måste vi skapa trygghetJag befinner mig i USA för första gången på flera år. När jag besöker staden jag en gång bodde i, en fridfull liten håla i New Jersey med knappt 20.000 invånare, har något hänt. Rädslan har tagit över. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, New Jersey

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rädslanhar tagit över nu måste vi skapa , trygghet

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kina lättar på karantänsregler

Peking kommer att tillåta vissa lågriskpatienter med covid att isolera sig i hemmet, vilket innebär ett stort skifte i landets covid-politik. Det rapporterar Bloomberg News på torsdagen..

DI - 15 minuter sedan

Kronan stärks mot dollarn efter Fed-chefens tal

USA-räntorna sjönk rejält efter svensk stängning på onsdagen sedan Fed-chefen Jerome Powell i ett tal signalerat att höjningstakten för styrräntorna kan dämpas. Samtidigt försvagades dollarn mot de flesta stora valutor..

DI - 30 minuter sedan

Högre intäkter och större förlust för Hilbert

Hilbert Group, som investerar i digitala tillgångar så som kryptovalutor, redovisar för det tredje kvartalet 2022 intäkter på 10,4 miljoner kronor (0,8) och ett rörelseresultat på -7,7 miljoner kronor (-3,7). .

DI - 45 minuter sedan

Morgonkoll: Asiens börser tar rygg på Wall Street-rallyt

De asiatiska börserna handlas upp på bred front efter gårdagskvällens rally på Wall Street. Fed-chefen Jerome Powells besked om att räntehöjningstakten kan bromsas in redan i december togs emot mycket positivt av marknaden..

DI - 1 timme sedan

Sydkoreas export sjönk mer än väntat i november

Sydkoreas export sjönk med 14,0 procent i november, jämfört med samma månad året före. Importen steg samtidigt med 2,7 procent..

DI - 1 timme sedan

Sydkoreas BNP steg i linje med väntat under tredje kvartalet

Sydkoreas BNP steg med 0,3 procent under tredje kvartalet, jämfört med föregående kvartal, och steg med 3,1 procent jämfört med motsvarande kvartal 2021, enligt definitiv statistik från Bank of Korea..

DI - 1 timme sedan

Japans inköpschefsindex för tillverkningsindustrin sjönk något mer än preliminärt utfall

Inköpschefsindex för den japanska tillverkningsindustrin sjönk till 49,0 i november från 50,7 föregående månad, enligt definitiv statistik. .

DI - 1 timme sedan

Kinas inköpschefsindex för industrin steg oväntat i november

Kinas inköpschefsindex för industrin steg oväntat till 49,4 i november jämfört med 49,2 i oktober. Men det var ändå fjärde månaden i rad som aktiviteten sjönk i de kinesiska fabrikerna..

DI - 1 timme sedan

Öppna Di:s julkalender och få 24 aktietips fram till jul

24 luckor med 12 kvinnor och 12 män. Välkommen till Di:s julkalender där vi varje dag fram till och med julafton öppnar en ny lucka med en investerarprofil som tittar i spåkulan för börsåret 2023 – och ger sina bästa aktietips och investeringsråd att lägga under julgranen. I dag öppnar vi lucka 1 med fondförvaltaren Simon Blecher..

DI - 1 timme sedan

Ditt elstöd kan komma som kontanter

Många hushåll kommer att få sitt elstöd utbetalt på en utbetalningsavi, och riskerar därmed att få tusentals kronor i kontanter. Försäkringskassan kommer inte kunna ta fram kontonummer till alla som ska ha stödet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.