DI > Ekonomi

Thursday, 01 December, 07:54

DI - 24 sep 22 kl. 18:08

Oväder stoppar månraketNasa ställer in tisdagens planerade uppskjutning av den nya månraketen. Anledningen är en storm som närmar sig Florida från Karibien..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Florida, Karibien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oväder, stoppar, månraket

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Skanska säljer fastighet för över 2 miljarder till egen portfölj

Skanska säljer ytterligare en kontorsfastighet till sin egen fastighetsportfölj, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Ståle Röd tar plats i Skanskas koncernledning

Byggbolaget Skanskas Norgechef Ståle Röd tar plats i koncernledningen och kommer framöver ansvara för affärsenheterna Skanska Central Europe, Skanska UK, Skanska Norway, samt Skanska Residential Development Europe. .

DI - 30 minuter sedan

Bambusers finanschef avgår

Mjukvarubolaget Bambusers finanschef Sara Lundell har informerat om sin avsikt att avgå för att gå vidare till ett annat jobb..

DI - 30 minuter sedan

Japanska löner måste upp – annars hotas inflationsmålet

Lönerna i Japan måste stiga med omkring 3 procent för att Bank of Japans inflationsmål ska kunna nås, men att bara uppnå 3 procents löneökningar en gång eller ett enskilt år kommer inte att räcka för att dra tillbaka stimulanser..

DI - 30 minuter sedan

Storbank slopar köpråd för Atlas Copco – här är dagens rekar

På torsdagen har den brittiska storbanken HSBC sänkt sin rekommendation för Atlas Copco. Samma bank har skruvat upp riktkurserna för flera andra verkstadsjättar..

DI - 30 minuter sedan

SEB: Hushållens förmögenhet minskar – ”perfekt storm”

De svenska hushållens brutto- och nettoförmögenheter minskade under det tredje kvartalet. Bakom nedgången låg en fortsatt negativ utveckling av de finansiella marknaderna samt en avmattad boprisutveckling. Det visar SEB:s Sparbarometer..

DI - 45 minuter sedan

Expert: Dyrköpt för Ryssland att ta Bachmut

Rysslands stegvisa framgångar i offensiven runt Bachmut i Ukraina fortsätter, enligt tankesmedjan ISW:s senaste lägesuppdatering..

DI - 1 timme sedan

Kina lättar på karantänsregler

Peking kommer att tillåta vissa lågriskpatienter med covid att isolera sig i hemmet, vilket innebär ett stort skifte i landets covid-politik. Det rapporterar Bloomberg News på torsdagen..

DI - 1 timme sedan

Kronan stärks mot dollarn efter Fed-chefens tal

USA-räntorna sjönk rejält efter svensk stängning på onsdagen sedan Fed-chefen Jerome Powell i ett tal signalerat att höjningstakten för styrräntorna kan dämpas. Samtidigt försvagades dollarn mot de flesta stora valutor..

DI - 1 timme sedan

Högre intäkter och större förlust för Hilbert

Hilbert Group, som investerar i digitala tillgångar så som kryptovalutor, redovisar för det tredje kvartalet 2022 intäkter på 10,4 miljoner kronor (0,8) och ett rörelseresultat på -7,7 miljoner kronor (-3,7). .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.