Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 01 December, 00:26

Expressen Dina Pengar - 23 sep 22 kl. 14:28

Detur ställer in resor – detta har du rätt tillResebolaget Detur ställer in resten av chartersäsongen 2022 och granskas nu av Konsumentverket.Här är vad du som konsument har rätt till.– Du kan hålla inne med pengar, säger Maja Lindstrand, jurist på Konsumentverket..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Detur, Konsumentverket, Maja Lindstrand

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Detur, ställerin , resordetta har du rätt till

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 12 timmar sedan

Kristersson: ”Gjort precis som vi sa”

Elprisstödet till hushållen kommer att börja betalas ut i februari – trots regeringens vallöfte om ett högkostnadsskydd på plats 1 november.Magdalena Andersson (S) anklagar i en intervju med Dagens Nyheter statsminister Ulf Kristersson för att ha ljugit.– Han ljög hela svenska folket rakt upp i ansiktet, säger hon till tidningen.

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Ny storförlust för Klarna – backar två miljarder

Klarna går back två miljarder i sin kvartalsrapport, rapporterar Svenska Dagbladet.Det är nya jätteförluster för bolaget – som så sent som i augusti rapporterades backa 34 miljoner om dagen..

Expressen Dina Pengar - 14 timmar sedan

Ny miljardförlust för SAS

Antalet passagerare var det högsta sedan pandemins utbrott. Trots det redovisar flygbolaget SAS ännu en miljardförlust, närmare bestämt 1,7 miljarder kronor före skatt..

Expressen Dina Pengar - 18 timmar sedan

Elstöd till hushållen ska betalas ut från februari

Elprisstödet till hushållen kommer att börja betalas ut i februari – om inget oväntat sker, meddelar socialförsäkringsminister Anna Tenje (M) på en pressträff. Regeringen har inget besked om när företagen kan nås av stödet.– Första steget blir utbetalningen till hushållen.

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Reallönen backade 6,9 procent

Löneökningstakten är stabil. Det är inte priserna som lönerna ska räcka till. Därför minskade reallönerna, löneökningar minus inflation, med 6,9 procent i september, enligt månadsstatistik från Medlingsinstitutet (MI)..

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Så slår H&M:s sparprogram

Klädjätten H&M:s sparprogram börjar ta form..

Expressen Dina Pengar - Igår: 13:24

Ny elsmocka i hela landet

Dagspriset på el lyfter till 4:25 kronor per kilowattimme i hela landet på onsdag, enligt prissättningen på Nord Pool. Det kan jämföras med tisdagens dagspris på 3:73 kronor – redan det den högsta prisnivån på många veckor..

Expressen Dina Pengar - Igår: 13:14

Ikea utsatt för cyberattack

Ikea bekräftar att man utsatts för en attack med ett så kallat utpressningsvirus, rapporterar DN. Det är är dock bara verksamheten i Marocko och Kuwait som drabbats..

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:13

Börsen upp efter minskad covidoro i Kina

Stockholmsbörsen stiger något i den inledande handeln sedan kinesiska myndigheter uttalat vissa lättnader i den hårdföra covidstrategin. I går föll börserna brett över världen efter de massiva protesterna mot Kinas styre..

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:57

Lägre svensk BNP-tillväxt än väntat

Svensk BNP växte med 0,6 procent under tredje kvartalet, jämfört med föregående kvartal. På årsbasis var tillväxttakten 2,5 procent, enligt Statistiska Centralbyrån (SCB)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.